”Jeg stemmer på Lave Broch, fordi han har en stor viden om EU, er vedholdende og samtidig rigtig dygtig til at samarbejde ppå tværs af holdninger og partiskel. Jeg deler værdier om nærhed, medbestemmelse, miljø¸, udsyn og åbenhed med Lave. Han er den helt rigtige repræsentant og vagthund for de værdier, og for Danmark, i EU.”

Ditte Staun, udvalgsformand og medlem af Skive Byråd for Radikale Venstre

“Jeg kan på det varmeste anbefale, at man stemmer på Lave Broch til EU-valget den 25. maj. Jeg har i mange år samarbejdet med Lave i både Folkebevægelsen og Radikalt EU-kritisk netværk, som samler radikale modstandere af partiets ukritiske lovprisning af EU. Lave er ikke blot en utrolig vidende person. Han bestræber sig altid på at nå til bunds i indviklede spørgsmål. Med ham i Parlamentet vil vi kunne være sikre på, at vi vil få alt at vide, som har betydning for danske interesser.”

Sven Skovmand, forfatter og medlem af den radikale hovedbestyrelse

“Det trengs tydelige EU-motstandere som fremholder alternativer til Unionen. For oss som ikke er medlem av Unionen er det svært viktig med gode allierte i EU som vil videreutvikle det nordiske samarbeidet, og som ønsker et internasjonalt samarbeid bygget på andre prinsipper enn den sentralstyrte Europeiske Union. Lave Broch er en svært godt kandidat fra det politiske sentrum, som jeg meget gjerne anbefaler.”

Sigbjørn Gjelsvik, leder for Senterpartiets sekretariat på Stortinget og tidligere leder for Nei til EU i Norge


”I am confident that as a member of the European Parliament, Lave Broch will be a diligent and effective watchdog who will work on behalf of all those people justifiably concerned about the lack of accountability, transparency and democracy within the EU. If I were Danish I would feel safe having such a representative looking after my interests in the European Parliament because I know from my own experience of working with Lave that he a true humanitarian with integrity and the ability and experience to monitor, scrutinize and expose what is going on within the corridors of power at EU level. You are so lucky to have such a wonderful candidate.”

Patricia McKenna, Former Vice President of the Green Group in the European Parliament – was an Irish MEP for 10 years.

”Lave Broch har i en lang årrække beskæftiget sig med EU-spørgsmål. Hans formidling af problemerne i forbindelse med unionsudviklingen er præget af klarhed, troværdighed og internationalt udsyn. Jeg stemmer på Lave ved det kommende valg til EU-parlamentet som en fremragende repræsentant for danske demokratiske og velfærdsmæssige værdier.”

Niels I. Meyer, professor emeritus. Ikke medlem af et politisk parti.


“Jeg vil på det varmeste anbefale at stemme på Lave Broch. Lave står for socialliberale værdier, som jeg deler. Han har internationalt udsyn, og han arbejder for fred og afspænding i verden. Han støtter ulandene bl.a. gennem sit virke i FN-forbundet. Gennem årene har jeg haft et godt samarbejde med Lave, og jeg har tidligere stemt på Lave Broch. Dette vil jeg gøre igen den 25. maj 2014.”

Gustav Sieg Sørensen, tidligere formand for Radikale Thy-Mors, nu medlem af den radikale hovedbestyrelse.


“EU skal ikke have indflydelse på hverken brug af GMO i Danmark, den danske realkredit, Dongaktier, dansk forsvar, det danske økologimærke, patentdomstol, mønt eller noget andet væsentligt emne, der bør besluttes af Folketinget alene. Jeg håber, I vil være med til at vælge Lave K. Broch, som jeg har stor tiltro til, kan kæmpe for disse mærkesager i EU-parlamentet. Vi skal samarbejde med EU om at forbedre verden, men vi bør frigøres fra Unionen, som gøres stadig mere bindende og fastfryser Danmark som en delstat i Unionen. Vi må have vores selvbestemmelse tilbage. Giv Lave din støtte.”

Ruth Dalsgaard, medlemssekretær i De Grønne


“Undertegnede ledelsesmedlem i partiet DE GRØNNE stemmer på Lave K. Broch til EU-parlamentsvalget, fordi Lave kæmper for et bæredygtigt miljø og for alternativer til EU.”

Mogens Keinicke – kasserer i DE GRØNNE

““EU-demokrati” har udviklet sig efter en model, der betyder, at vi kan sige og mene, hvad vi synes, og så ellers gøre hvad vi får besked på gennem EU´s uoverskuelige mængder af love, forordninger og direktiver.

At forsvare en fejl, er at fejle igen, og mange danskere giver i dag udtryk for stor skepsis overfor EU-projektet. Også Ja-sigere bliver citeret for. at de ikke troede, tingene kan fortolkes, som det nu sker!

Jeg opfordrer til, at man sætter kryds ved Lave Knud Broch til parlamentsvalget. Han er, med sin fantastiske viden og store samarbejdsevner, den person, der kan blive et troværdigt og fantastisk talerør for alle os, der ønsker danske love skal vedtages i Folketinget, før de er gældende i Danmark.”

Ebba Bigler, Mangeårigt ledelsesmedlem i JuniBevægelsen.