fbpx skip to Main Content

Fælles fokus på euroen

Omkring 35 mennesker fra en lang række organisationer i 9 forskellige lande var i weekenden samlet til årsmødet i det internationale EU-kritiske netværk TEAM, som foregik i Stockholm. Før årsmødet var 32 organisationer medlemmer og 17 var tilknyttet som observatører. På landsmødet blev Isafold, den islandske folkebevægelse Heimssyns ungdomsorganisation, optaget som medlem. Og der er gode kontakter til flere andre organisationer.

Årsmødet satte fokus på euroens krise og konsekvenser ”“ både på det åbne seminar om lørdagen og på selve årsmødet, der vedtog en udtalelse om euro-løgnen og satte spørgsmålet øverst på dagsordenen i arbejdsplanen. TEAM vil i det kommende år gå i offensiven imod euroen, som på forskellig vis er blevet et brandvarmt globalt emne.

Talspersonen for irske Peoples Movement, den tidligere grønne EU-parlamentariker Patricia McKenna overtog posten som koordinator for TEAMs styrelse efter danske Luise Hemmer Pihl fra Folkebevægelsen mod EUs forretningsudvalg, der fortsætter som almindelig medlem af Styrelsen. Danske Lave K. Broch fra Folkebevægelsen mod EU blev kasserer. Udover de tre nævnte blev franske Alain Bournazel fra Rassemblement pour l’Indépendance de la France, finske Lea Launokari fra Vaihtoehto EU, britiske Stuart Coster fra Democracy Movement og norske Sigrid Heiberg fra Ungdom mot EU.


Læs mere på TEAM’s hjemmeside ”“ klik her!

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top