fbpx skip to Main Content

Følg briterne ud af EU

I januar erkendte Storbritanniens premierminister David Cameron, at EU har udviklet sig til noget helt andet, end briterne stemte om i 70’erne. I en tale lovede han, at forhandle magt tilbage fra Bruxelles og en folkeafstemning om EU-medlemskabet senest i 2017. I denne weekend går Folkebevægelsen mod EU i Danmark på gaden op mod 20 steder i landet med en løbeseddel med overskriften ”Følg briterne ud af EU”.

– Vi er glade for, at Cameron har rejst debatten og lovet en afstemning. Det er jo ikke kun briterne, der er med i et helt andet EU, end de i 70’erne stemte ja til. Vi bør også få mulighed for en debat og en folkeafstemning, udtaler Rina Ronja Kari, som er talsperson for Folkebevægelsen mod EU. Hun deltager selv i uddelingen i Københavns nordvestkvarter lørdag ved middagstid.

Folkebevægelsens lokale komiteer går på gaden i bl.a. Århus, Silkeborg, Esbjerg, Bramminge, Løgstør, Kaas, Rønne, Frederikssund, Hillerød, Christianshavn, Rødovre, Brønshøj, Amager, København SV og København NV.

Se tid og sted for en række af gadeuddelingerne: https://www.folkebevaegelsen.dk/kalender/

Ønskes yderligere oplysninger eller kommentarer, så kontakt:
Rina Ronja Kari, talsperson for Folkebevægelsen mod EU, på mobiltelefon 26 70 18 16 / e-mail: rina@folkebevaegelsen.dk
Ib Roslund, informationschef for Folkebevægelsen mod EU, på mobil 20 16 65 67 / ib@folkebevaegelsen.dk
Folkebevægelsen mod EU, Tordenskjoldsgade 21, st.th., 1055 Kbh. K. Tlf. 35 36 37 40

Back To Top