fbpx Skip to content

Folkebevægelsen mod EU får formandskab for første gang


Folkebevægelsen mod EU’s landsledelse har i dag valgt en formand og to næstformænd. De er bevægelsens første formandskab, og vælges som led i bevægelsens omstrukturering efter EP-valget og i kølvandet på et historisk stort landsmøde.

”Det er en stor ære, et stort ansvar og et stort privilegie at blive formand for så vigtig en organisation i dansk politik,” siger nyvalgt formand i Folkebevægelsen mod EU, Susanna Dyre-Greensite.

Susanna Dyre-Greensite er 24, uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og arbejder til daglig som marketingkoordinator. Susanna har en dansk-amerikansk baggrund og er opvokset i USA. Hun meldte sig ind i Folkebevægelsen mod EU i 2015 op til afstemningen om retsforbeholdet.

”Folkebevægelsen nuancerer den danske EU-debat med kvalificerede, kritiske indlæg. Det er nødvendigt, at det arbejde fortsætter, og jeg glæder mig til at bidrage til det i samarbejde med hele vores dygtige bevægelse.”

Landsledelsen har også valgt to næstformænd, nemlig Ole Nors Nielsen, Næstformand 3F Aalborgs Transportgruppe og Åge Staun, direktør for selskabet A-One.
Ole Nors Nielsen har været aktiv EU-modstander i 15 år, og har i kraft af sit mangeårigt arbejde i fagbevægelsen opnået stor indsigt i EU’s indflydelse på den danske model. Ved sidste EU-Parlamentsvalg fik han næstflest stemmer af Folkebevægelsens kandidater.

Åge Staun er ligeledes mangeårig EU-modstander. Som erhvervsleder oplever han dagligt EU’s påvirkning på hans virksomhed og er kun blevet bekræftet i sin modstand.

For udbydende kommentarer, kontakt:

Formand Susanna Dyre-Greensite
Mail: susanna@folkebevaegelsen.dk
Tlf: +45 53780818

Næstformand Ole Nors Nielsen
Mail: ole@folkebevaegelsen.dk
Tlf: +45 23235412

Næstformand Åge Staun
Mail: aage@folkebevaegelsen.dk
Tlf: +45 40681203

Back To Top