fbpx skip to Main Content

Formandskab med folkelig forankring

EUFAGLIGT.DK: [uddrag] – Merkel og Sarkozy har alt for længe været ene om at sætte dagsordenen i EU. Men deres svar forværrer kun krisen. Vores fremtid er for vigtig til at overlade til EU-toppen, derfor vil vi forsøge at give det danske formandskab en folkelig forankring og presse på for en anden dagsorden, siger formanden for Byggefagene i København, Anders Olesen.

Derfor kan EU’s økonomi og finansministre se frem til at blive mødet med krav om en anden vej ud af krisen, når de til marts mødes i København.
”Forandring nu – en retfærdig fordeling af krisens regning,” hedder det nye initiativ, som forbereder demonstrationer og konferencer i det næste halve års tid, hvor Danmark står i spidsen for EU.

Initiativet består af repræsentanter fra fagbevægelsen, elev-og studenterbevægelsen, miljø-og klimaorganisationer, faglige og politiske ungdomsorganisationer.

(…)

Gruppen er foreløbig blevet enige om, at der som mimimum arrangeres en konference den 28. marts fulgt op af en landsdækkende demonstration den 29. marts – dagen før EU’s økonomi-og finansministre mødes i København.

Læs hele hele artiklen hos Fagbevægelsen mod Unionen – klik her!

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top