fbpx skip to Main Content

Glædelig jul og godt nytår!

2009 blev på mange områder et godt år for Folkebevægelsen mod EU.

Vigtigst af alt blev organisationen ikke bare genvalgt til EU-parlamentet, men oplevede en markant fremgang med omkring 70.000 nye vælgere fra alle dele af dele af de politiske landskab. Det lykkedes takket være en stor indsats fra alle organisationens kandidater, medlemmer og ansatte.

Folkebevægelsen har oggså fået flere medlemmer i år end den har oplevet længe. Medlemstilgangen har været langsomt stigende i de senere år – typisk 200-250 om året. Men i år har organisationen fået godt 300 nye medlemmer siden landsmødet den 25.-25. april.

Parlamentsvalget kostede desværre flere penge, end Folkebevægelsen nåede at samle ind. Derfor har organisationen siden strammet økonomien og opfordrer fortsat alle medlemmer og venner til at give økonomiske bidrag – klik her for nærmere oplysninger!

Valget betød desværre, at Folkebevægelsens valgforbundspartner siden 1994 – JuniBevægelsen – ikke blev genvalgt og siden har nedlagt sig selv. “Jeg håber, at rigtig mange vil benytte anledningen til at gå med i Folkebevægelsen og give et bidrag til, at vi kan løfte opgaven. I fællesskab kan vi skrive et nyt og flot kapitel i Unionsmodstandens store bog,” skrev Folkebevægelsens genvalgte parlamentariker Søren Søndergaard ved den lejlighed.

Det nye kapitel og det nye år – 2010 – kan hurtigt betyde nye store udfordringer for unionsnmodstanden, når/hvis de EU-begejstrede politikere i regeringen og på Christiansborg bliver enige om folkeafstemning om de EU-forbehold, de så gerne vil have afskaffet. Derfor er der brug for at Folkebevægelsen styrkes – økonomisk og med nye medlemmer (indmeldelse – klik her!)

Folkebevægelsens sekretariat i Tordenskjoldsgade er ikke normalt bemandet i juleferien. Du kan ikke regne med at træffe os i den normale kontortid frem til mandag den 4. januar, selvom der vil være dage, hvor der er folk på kontoret.

Tilbage er kun at sige til alle gæster på hjemmeside:

Rigtig glædelig Jul og godt Nytår!

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top