fbpx skip to Main Content

Kom til Odense og diskuter strategi

Tilmeld dig for neden!

Lørdag den 30. januar kl. 9.30-16.30 holder Folkebevægelsen mod EU en landsdækkende strategikonference på Marienlystcentret, i Odense (se adresse og rejsevejledning nederst).

Konferencen skal sættes fokus på situationen og mulighederne for den tværpolitiske EU-modstand i dag og fremtiden som det ser ud efter parlamentsvalget i 2009, efter Lissabon-traktatens i krafttræden og med EU-tilhængernes erklærede mål om afskaffelse af de danske EU-forbehold.

“Stillet overfor de nye udfordringer er der bestemt ikke brug for, at Unions-modstanderne går i hi. Der er tværtimod brug for, at vi går i offensiven!”, siger Folkebevægelsens EU-parlamentariker Søren Søndergaard i sin nytårskommentar på hans hjemmeside (læs den – klik her), hvor han opfordrer til at deltage på konferencen.

Søren Søndergaard, Karina Rohr Sørensen fra Folkebevægelsens styrelse, Folkebevægelsens landssekretær Poul Gerhard Kristiansen og Torunn Kanutte Husvik, næstformand for Folkebevægelsens norske søsterorganisation Nei til EU vil holde oplæg på konferencen.

Men det er deltagernes idéer og holdninger der skal frem, hvorfor der vil være diskussioner både i grupper og samlet. Planen er at afrunde konferencen med en opsamling af diskussionerne med pejlemærker, som Folkebevægelsens forretningsudvalg kan arbejde videre med frem til det ordinære landsmøde i Århus den 30.-31. oktober.

Læs og/eller print programmet for strategikonferencen
– klik på PDF-ikonet til højre!Jeg/vi tilmelder mig/os Folkebevægelsens strategikonference (100 kr inkl. frokost)

Jeg/vi spiser frokost

Jeg/vi er vegetar(er).

Deltagergebyr: 100 kr. (inkl. frokost).
Kan indbetales på giro 2 33 77 11 eller bank konto reg.nr. 9860 konto nr. 0000025100 – hvis du/I husker at skrive “konference” i beskedfeltet (ellers er det umuligt at skelne fra f.eks. frivillige bidrag).
Bemærk: Der er ingen rejserefusion.

     
Navn(e):
Adresse:
Postnr/By:

Evt tlf.nr.:
E-mail:


Tilmelding sendes helst senest den 24. januar  

 

Adresse og rejsevejledning:
Marienlystcentret
Windelsvej 138, 5000 Odense C
Hjemmeside: www.marienlystcentret.dk
Kort på Krak.dk – klik her!
Kørevejledning på Krak.dk – klik her!
Rejseplanen.dk (offenlig trafik) – klik her!
Bus fra Odense Banegård i retning af Skibhusskoven: kl. 8.55 med linie 80, kl. 9.25 med linie 81 eller kl. 9.55 med linie 80 – hvis du vil frem rettidigt (der tjekkes ind kl. 9.30-10.30). Man skal af ved Sprogøvej. Det vil sige: Du står af på Skibhusvej og går ned ad Sprogøvej til Windelsvej.

Adresse

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

CVR: 40204415

Åbnings- og telefontider

Tirsdag, onsdag og torsdag:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandag og fredag:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmelding til digitalt nyhedsbrev

Back To Top