fbpx skip to Main Content

Konservativ Ungdom vil ud af EU

– Vi går nu ind for, at Danmark bliver meldt ud af den europæiske union, siger den nyvalgte landsformand for Konservativ Ungdom, den 27-årige århusianske økonomistuderende Jens Salling til Nyt fra EU-fronten.
Det blev vedtaget med et knebent flertal (16 stemmers flertal) ved en skriftlig afstemning på organisationens landsråd i Herning i weekenden den 4.-6. marts.

Konservativ Ungdom har i de senere år haft markant medlemsfremgang og er nu oppe på 1.550 medlemmer, hvilket ikke har været overgået siden 1998. Samtidig er organisationens EU-kritik taget til. Organisationen har i mange år været modstander af euroen, sidste år vedtog deres landsråd at forsvare alle fire danske EU-undtagelser og i år er KU så blevet direkte EU-modstandere.

Jens Salling forklarer, at KU f.eks. ikke kan acceptere fælles arbejdsmarkedsregler i EU og at EU nærmest skal blande sig i, hvor meget kanel der må komme i kager. Landsrådets vedtagelser vil blive offentliggjort på organisationens hjemmeside i løbet af de kommende dage.

Læs mere hos Konservativ Ungdom – klik her!

Back To Top