fbpx skip to Main Content

Landssekretariatet er igen åbent men efter aftale

Vi er igen tilbage på Folkebevægelsen mod EU’s Landssekretariat efter knap to måneders hjemmearbejde. For bedst muligt at kunne beskytte os selv og de besøgende på Landssekretariatet mod COVID-19, holder vi på nuværende tidspunkt kun åbent for besøg efter aftale.

Besøg efter aftale

Har du et ærinde på Folkebevægelsen mod EU’s Landssekretariat, kan du aftale et besøg ved at ringe på tlf. 3536 3740 tirsdage, onsdage og torsdage fra kl. 10.00 – 15.00, eller du kan i alle døgnets timer sende en mail til fb@folkebevaegelsen.dk, som besvares hurtigst muligt.

Vil du gerne have materialer eller andet fra sekretariatet?

Vi sender som altid gerne materialer med posten. Ønsker du selv at afhente materiale på sekretariatet, kan dette lade sig gøre efter aftale.

Vi har fået en del spørgsmål vedrørende husstandsomdeling af materiale. På nuværende tidspunkt kan vi oplyse, at det er tilladt at husstandsomdele. Vi støtter fortsat de aktivister, der gerne vil husstandsomdele på eget initiativ, men da vi gerne vil beskytte vores medlemmer, opfordrer vi ikke andre medlemmer til husstandsomdeling. Det enkelte medlem kan bedst selv vurdere, hvorvidt der løbes en risiko ved at husstandsomdele.

Nyt om aflyste arrangementer

Som følge af COVID-19 er alle Folkebevægelsen mod EU’s arrangementer fortsat udskudt.

Vi satser på at kunne afholde de aflyste arrangementer samt Folkebevægelsen mod EU’s årlige landsmøde i efteråret 2020. Dette kan dog ændres, såfremt de officielle retningslinjer for større forsamlinger ændres. Nye datoer vil løbende blive lagt op her på hjemmesiden.

Nye medlemmer trods lockdown

På trods af at alle arrangementer her i foråret har været aflyste og aktiviteten generelt har været minimal grundet COVID-19, har vi alligevel fået en del nye medlemmer, og det er vi rigtig glade for!

Vi glæder os til, at vi igen kan holde Landssekretariatet åbent og få besøg uden forbehold samt se eller gense alle gode EU-modstandere rundt omkring i landet.

Venlige EU-modstandshilsner fra

Ditte Marie og Kirsten
Folkebevægelsen mod EU’s Landssekretariat

Back To Top