fbpx Skip to content

Mindeord – Eva Hallum

Poul Gerhard Kristiansen
Fhv. Landssekretær, Folkebevægelsen mod EU
30/06/2023

Eva Hallum er gået bort.

Det var en trist meddelelse, vi fik i denne uge, Eva Hallum er gået bort alt for tidligt. Hjertet ville ikke længere.

Vi har mistet et godt, varmt, beskedent og engageret menneske, som brændte for sine overbevisninger, som i Folkebevægelsens tilfælde modstanden mod EU, hvor hun aldrig vaklede. Og vi kunne mærke, hvordan Eva også i sit arbejdsliv som socialrådgiver gav rigtig meget af sig selv.

Altid hjælpsom og villig til at tage en ekstra tørn i alle sammenhænge i Folkebevægelsen og ikke mindst at sætte sig ind i nye områder. Det er mange timer og dage, som Eva har lagt lokalt og på Landssekretariatet, hvor hun også havde sin – næsten – daglige gang, og hvor vi mærkede hendes positivitet.

Men hjertebarnet i Folkebevægelsen var det faglige område og ikke mindst det faglige Nyhedsbrev, som hun var redaktør for i mange år. Evas store vilje og grundighed skinnede virkelig igennem på dette område.

Så det var eksternt, men absolut også internt, hvor hun forfægtede de faglige spørgsmål ikke mindst i ledelsessammenhæng i løbet af de mange år, Eva havde sin faste plads her.

Hvil i fred Eva. Du vil blive savnet, og vi vil mindes dig med taknemmelighed og varme. Vores tanker går både til dig og din familie.

Familien har arrangeret en mindebegivenhed den 7/7 2023 kl. 13. Den finder sted i Nordre Kapel, Vestre Kirkegårds Allé 15, 2450 Kbh. SV.. Alle er velkomne.

Ifølge familien ønskede Eva ikke blomster, men donation til gode formål på dagen.

Eventuelle gaver til Folkebevægelsen i Evas navn kan gives her eller skriv ”Eva” ved en overførsel.

Back To Top