fbpx skip to Main Content

Ny ulykke i Strasbourg

KORT NYT: Lørdag den 12. december 2009 kl. 2.10 faldt en gipsplade på ca. 1,5 x 1,5 meter, der dækkede loftet over et kontorlandskab på tredje og fjerde, på gulvet som følge af et vandudslip gennem en sprække i selve loftet oven over den pågældende plade. Der var ingen personskader.

Årsagen til denne hændelse var formodentlig nedsivning af vand fra det ydre tag over dette lokale. Personalet er midlertidigt anbragt i andre lokaler, så vandudslippet kan identificeres, og der kan foretages reparationer.

Parlamentet understreger, at der ikke er nogen sammenhæng mellem denne hændelse og den delvise sammenstyrtning af loftet i mødesalen i august 2008, der var forårsaget af defekter i ophænget.

Dengang udtalte Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, bl.a.:

– For nogen tid siden blev det opdaget, at der var asbest i EU-parlamentet og nu er det altså loftet, som skvatter ned. Det hele er åbenbart pilråddent og man må spørge sig, hvad bliver det næste. I begge sager er der ikke ligefrem gjort store anstrengelser for at informere offentligheden eller bare de flere tusind mennesker, som arbejder i EU-parlamentet. Det er lidt tankevækkende med denne lukkethed, når ”åbenhed” ellers er et modeord i EU-systemets mange skåltaler.

Læs hele pressemedelelsen fra Søren Søndergaard i august 2008 – klik her!

Back To Top