fbpx skip to Main Content

Send europagten til folkeafstemning

På EU’s topmøde i Bruxelles har statsminister Lars Løkke Rasmussen meddelt, at Danmark tilslutter sig eurolandenes nye pagt, som Sverige, Storbritannien, Tjekkiet og Ungarn holder sig ude af.

– Med den nye europagt sætter EU meget klare retningslinier for den økonomiske politik med budgetlofter, løntilbageholdenhed, forhøjelse af pensionsalder og udvikling af fælles skattepolitik. Løkkes tilslutning til pagten er et farvel til selvstændig dansk økonomisk politik, hvilket han selv har demonstreret ved at fortælle S og SF, at deres planer ikke følger europagten, udtaler Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU.

– Deltagelse i pagten betyder indmeldelse i den euroklub, som vælgerne har sagt nej til ved hele tre folkeafstemninger. Folkebevægelsen kræver derfor, at folketingsflertallet spørger befolkningen ved en folkeafstemning, om den kan godkende tilslutningen til europagten.

Ønskes yderligere oplysninger, så kontakt:”¨
Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, på mobiltelefon 40 45 38 49 / e-mail: soren@folkebevaegelsen.dk ”¨
Ib Roslund, informationschef for Folkebevægelsen mod EU, på mobil 20 16 65 67 / ib@folkebevaegelsen.dk ”¨
Folkebevægelsen mod EU, Tordenskjoldsgade 21, st.th., 1055 Kbh. K. Tlf. 35 36 37 40

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top