fbpx skip to Main Content

Smøg ærmerne op, nu starter valgkampen

Der er en måned til, at vi skal stemme om hvorvidt EU skal have mere magt over den politik, der bliver ført i Danmark. Det skal de selvfølgelig ikke, og det tror jeg, at mange Modkraft-læsere er enige i.

Det er Ja-partierne desværre ikke. Derfor kører de pt. på med en skræmmekampagne, der minder uhyggeligt meget om den vi oplevede op til Euro-afstemningen i 2000. Det endte som bekendt med et nej, og et hurtigt blik udover Europa bekræfter os i, at det var den helt rigtige beslutning.

For et ja VIL medføre, at EU får mere indflydelse i Danmark og at befolkningen fratages retten til at blive hørt, når hele politikområder flyttes til Bruxelles og Strasbourg.

Derfor skal vi sikre, at det bliver et nej den 3. december. Det kan du bidrage til! Der er nemligt rigtigt mange vælgere, der ikke ved, hvad de skal stemme. Dem skal vi fortælle, hvorfor vi synes, at de skal stemme nej. Du kan se alle de gode argumenter her.

Det kan du f.eks. gøre ved at skrive et læserbrev. Enten til din lokale avis eller en af de landsdækkende. Kontaktoplysningerne findes på avisernes hjemmesider. Du kan også dele de gode argumenter for et nej på de sociale medier, ligesom du kan bestille foldere og aviser til uddeling her.

Det er rigtigt vigtigt, at vi frem mod 3. december allesammen gør en indsats, for at få flere til at stemme nej. Tal med dine forældre, din gamle ven fra folkeskolen, din kollega og din underbo. Tag debatten og bidrag til, at vi ikke rykker magten fra Christiansborg til Bruxelles.

Stem nej den 3. december!

Artiklen er oprindeligt bragt på Modkraft.dk, du kan læse den her!

Back To Top