fbpx Skip to content

Støt os

Ethvert bidrag – stort som småt – er med til at gøre en forskel!
Hos Folkebevægelsen mod EU har vi ikke store virksomheder i ryggen, og vi er derfor meget afhængige af vores medlemmer og frivillige bidrag.
Hver eneste krone, vi modtager i støtte, går til vores arbejde for at fremme EU-modstanden i Danmark.
Tusind tak for din støtte!

Giv et fast bidrag

Støt Folkebevægelsen mod EU med et fast beløb hver måned. Beløbet trækkes over MobilePay.

75 kr

KLIK HER for at støtte med 75 kr./måneden
For 75kr kan Folkebevægelsen mod EU trykke 400 flyers. Så kommer vi ud med vores budskab på gader og stræder.

150 kr

KLIK HER for at støtte med 150 kr./måneden
For 150 kr. kan Folkebevægelsen mod EU nå ud til omkring 1400 mennesker med en politisk annonce på sociale medier. Det giver både nye medlemmer og vælgererklæringer!

342,60 kr

KLIK HER for at støtte med 342,60 kr./måneden
For 342,60 kr. kan du give EU-modstanden det samme beløb, som hver dansker månedligt betaler for vores medlemskab af EU.

Andet beløb

KLIK HER for at støtte med et andet månedligt beløb
Vælg selv, hvor meget du vil give. Folkebevægelsens økonomi er primært baseret på mange, små bidrag. Alle bidrag er med til at gøre en forskel. Tak!

Giv et engangsbidrag

Du kan give et bidrag på flere måder: Via netbank, MobilePay, donationsmodulet ude til højre eller ved at købe noget i vores webshop.

Netbank
0755-0000025100

MobilePay
62755

QR-kode til
MobilePay

Med dit testamente kan du være med til at støtte Folkebevægelsen mod EU, når du ikke er her længere.
Ved at støtte Folkebevægelsen mod EU med hele eller en del af din arv kan du støtte kampen for at frigøre Danmark fra EU.

De midler, du donerer, vil gå til Folkebevægelsen mod EU’s arbejde og blive anvendt i overensstemmelse med vores idégrundlag. Med dit testamente kan du således være med til at give et sidste bidrag til denne sag, så den kan føres videre efter dig.

Gratis oprettelse

Hvis du vil betænke Folkebevægelsen mod EU i dit testamente, kan du få dette oprettet gratis ved at henvende dig til Folkebevægelsen mod EU’s Landssekretariat.

Folkebevægelsen mod EU betaler advokatens honorar, herunder også – indenfor rimelighedens grænse – for at tilpasse det til dine ønsker om at tilgodese andre.

Folkebevægelsen mod EU får fra advokaten kun oplysning om oprettelsen, og bliver således først bekendt med testamentets indhold, når det er aktuelt; medmindre du selv oplyser det.

Alle oplysninger vedrørende testamenter behandles fortroligt.

Godt at vide om testamenter

Du kan til enhver tid ændre dit testamente, hvis du ikke opretter dette som uigenkaldeligt, hvilket vi fraråder i forhold til Folkebevægelsen mod EU.

Du kan uden problemer i ét og samme testamente betænke børn, familie, venner og andre.

Du kan testamentere både små og større beløb til Folkebevægelsen mod EU, og også ting som eksempelvis kunst, værdipapirer, ejendom og andet.

Legater

Du kan ligeledes oprette et legat til fordel for Folkebevægelsen mod EU.

Et legat er som regel en pengesum, som legatnyderne modtager udbytte af efter nærmere regler om, hvordan pengene anbringes i eksempelvis papirer, og hvordan de skal bestyres. Dette giver dig flere muligheder.

Eksempelvis kan du indbetale det påtænkte beløb og starte legatet i levende live, hvis ud ønsker dette, og du kan lade familie eller venner nyde godt af legatet i deres levetid, hvorefter udbyttet kan overgå til Folkebevægelsen mod EU.

Ligeledes kan du bestemme, hvem legatet skal overgå til, hvis Folkebevægelsen mod EU ophører med sin virksomhed.

Legater er under tilsyn af fondsmyndighederne, så det sikres, at disse ikke bruges i strid med dine bestemmelser.

Legater skal dog gerne være af en vis størrelse for at administrationen ikke skal belaste for meget. Også dette kan vores advokatfirma hjælpe dig med.

Aftale med advokatfirma

Folkebevægelsen mod EU har indgået en aftale med Advokatfirmaet Leidesdorff & Lund.

De kan til enhver tid hjælpe dig med at oprette Folkebevægelsen mod EU i dit testamente og/eller oprette legater til os.

Kontakt:
Advokatfirmaet Leidesdorff & Lund
V. Strandsbjerg 4 A
6950 Ringkøbing

(+45) 9732 0999
mail@advokat-ll.dk

Iban: DK31 9860 00000 25100

BIC: FOSPDK21

I Folkebevægelsen mod EU værdsætter vi åbenhed. Derfor vælger vi frivilligt at følge de regler om åbenhed, som politiske partier er underlagt. Det vil sige, at vi offentliggør bidragsydere, der giver over 22.200 kroner.

Back To Top