fbpx skip to Main Content

Tag med Folkebevægelsen til Bruxelles

I dagene op til påske gennemfører Folkebevægelsen en bustur med plads til godt 50 personer til Bruxelles. Her vil der være besøg i EU-parlamentet og enkelte andre møder med EU-relevans, men der vil være masser af tid til at opleve Bruxelles. Både på en guidet tur, men frem for alt på egen hånd.
Afrejse sker lørdag morgen den 23. marts og hjemkomst er onsdag den 27. marts om morgnen/formiddagen.
Indkvartering i Bruxelles vil finde sted på det 4-stjernede Hotel Bedford centralt i Bruxelles.
Prisen for Folkebevægelsens medlemmer er 1.000 kroner inklusiv 3 overnatninger i dobbeltværelser, morgenmad, besøg samt en middag. Tillæg for enkeltværelse er 600 kroner.
Medlemskab af Folkebevægelsen er betingelse for deltagelse i turen. Er du ikke medlem, kan du hurtigt blive det. For 250 kroner om året eller 100 kroner hvis du er arbejdsløs, studerende eller pensionist. Klik her!

Rejseplan:
Lørdag: Busopsamling: Afgang fra Auning kl. 5.45, Randers station kl. 6.15
Tilst ved tankstationen/McDonald’s på Havkærvej kl. 6.50, Fredericia station (parkeringspladsen til højre for udgangen) kl. 8.15 – her er opsamling fra Sjælland og Fyn (passer med tog fra København kl. 6.00). Alle deltagere skal selv sørge for transport til opsamlingsstederne.
Efter afgang fra Fredericia serveres gratis kaffe/the og rundstykke i bussen.
Forventet ankomst i Bruxelles omkring kl. 20.30 så vi kan nå at gå ud og spise og se den smukke Grand Place. Vi bor på det 4-stjernede hotel Bedford, rue du Midi 135, centralt i Bruxelles.
Søndag: Byrundtur, og ellers er dagen fri til at opleve Bruxelles på egen hånd.
Mandag: Besøg i parlamentet og fælles middag
Tirsdag: EU-relevante besøg. Kl. 18.00 starter hjemturen med bussen fra Bruxelles. Kl. ca. 19.30 holder vi ind for aftensmadpause. Sæderne kan vippes tilbage som flysæder, så man godt kan sove.
Onsdag: Forventet ankomst til Fredericia kl. 6.40 (Tog til Kbh. kl. 7.07 ankomst i Kbh. kl. 9.19) Ankomst Tilst/Århus ca. kl. 8.30. Ankomst Randers ca. kl. 9.

Tilmelding til landskontoret allersenest mandag morgen den 4. marts – telefon 35 36 37 40 eller fb@folkebevaegelsen.dk. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet og tilmeldingen er først bindende, når 500 kroner i depositum er indbetalt på Folkebevægelsen konto: reg.nr. 9860 konto nr. 0000025100.

Back To Top