fbpx skip to Main Content

Vi tager handsken op og kæmper for et nej!

Statsminister Helle Thorning-Schmidt har i dag i sin åbningstale i Folketinget varslet en afstemning om retsundtagelsen efter det kommende folketingsvalg.

”Folkebevægelsen mod EU er klar til at tage handsken op, og oplyse hvorfor en overnational retspolitik i EU er til skade for både demokratiet og retssikkerheden. Vi vil simpelthen kæmpe for et nej til at afgive suverænitet på retsområdet” udtaler Rina Ronja Kari, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU.

”Vi har indtil videre hørt mange useriøse argumenter for en overnational retspolitik i EU, og vi kan derfor godt forstå, at regeringen vil lave et større analysearbejde om retsundtagelsen før der kommer en folkeafstemning. Folkebevægelsen vil med glæde hjælpe til med at sikre, at dette analysearbejde bliver afbalanceret” siger Lave K. Broch, der er 1. suppleant til EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Rina Ronja Kari, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU: tlf. 26 70 18 16 eller e-mail: rina@kari.dk

Lave K. Broch, Folkebevægelsen mod EU’ s 1. suppleant til EU-parlamentet: tlf. 28 92 21 27 eller e-mail lave@folkebevaegelsen.dk

Poul Gerhard Kristiansen, Folkebevægelsen mod EU’s landssekretær: tlf. 28 74 78 55 eller e-mail: poul@folkebevaegelsen.dk

Back To Top