fbpx
skip to Main Content

Bliv medlem

Folkebevægelsen mod EU giver EU modstand. vi kæmper for en dansk løsrivelse fra EU – et DAXIT. Vi har brug for dig, hvis det skal blive virkelighed. Meld dig ind eller bliv aktiv i dag!

Folkebevægelsen mod EU er en tværpolitisk bevægelse som ønsker Danmark frigjort af EU. Vi ønsker frihed, demokrati og samarbejde mellem landene.

Som medlem modtager du til bladet Folk i Bevægelse fire gange om året og tilbydes deltagelse på kurser, konference, møder og andre aktiviteter i en af vores mange lokalkomitéer eller på landsplan.

Når vi har registreret din indmeldelse, vil du inden længe modtage en velkomstmail med forskellige informationer om bl.a. din lokalkomité, dit medlemsnummer og lignende.


  Kampagnetilbud - 50 kr.Normal pris - 400 kr.Lavere kontingent for studerende, pensionister, arbejdsløse og lignende - 150 kr.  Faglig EU-debat (avis)Erhvervsudvalgets nyhedsbrev


  MobilePay: 62755Jeg overfører via netbank: 9860-025100Jeg ønsker at modtage en opkrævning via mail

  Tilmelding til betalingsservice
  Ønsker du at tilmelde dit medlemskontingent til Betalingsservice, skal vi bruge dit CPR-nummer samt dit registreringsnr. og dit kontonr.

  CPR-nr:
  Reg.nr.:
  Kontonr.:

  Jeg bekræfter hermed, at min indmeldelse er personlig, eller at jeg ikke har indmeldt en anden person uden dennes viden og samtykke.

  Back To Top