fbpx Skip to content

Temaer

Her finder du information om nogle af de temaer, som Folkebevægelsen mod EU arbejder med. Dette gælder blandt andet erhvervspolitik, EU’s militære oprustning og DAXIT.

Frås og spild i EU

Det er ikke noget nyt, at der går rigtig mange penge til frås og spild i EU. Endda forsvinder store summer af penge årligt helt uden, at nogen ved, hvor pengene er blevet af! Her får du intet mindre end 50 eksempler på vanvittige ting, EU blandt andet har brugt penge på.
Læs mere her…

Erhvervspolitik

Folkebevægelsen mod EU starter en erhvervspolitisk satsning med det formål at hjælpe både lønmodtagere og virksomhedsejere til at gøre op med den EU-lovgivning, som er unyttig for danske lokalsamfund.
Læs mere her…

EU’s militære samarbejde

En af de mest fremførte påstande fra EU-tilhængerne er påstanden om, at EU skulle være fredens projekt – samtidig peger alt på, at EU’s mål er at opbygge en ny militær stormagt.
Læs mere her…

DAXIT – Ud af EU

De britiske vælgere har stemt for BREXIT og dermed besluttet, at Storbritannien skal forlade EU. Dermed har de taget magten tilbage fra EU og valgt en fremtid, som de selv bestemmer. Folkebevægelsen mod EU arbejder for en dansk folkeafstemning, hvor danskerne også kan tage magten tilbage fra EU-eliten. Vi kalder det DAXIT.
Læs mere her…

Back To Top