skip to Main Content

Persondatapolitik

Politik for registrering og brug af persondata hos Folkebevægelsen mod EU

Opbevaring af personoplysninger

Folkebevægelsen mod EU opbevarer persondata i overensstemmelse med EU’s Persondataforordning og dansk persondatalovgivning.

Vi opbevarer personoplysninger om vores medlemmer i systemet ForeningsAdministrator, der er GDPR-godkendt, og derfor lever op til Persondataforordningens regler. Vores systemleverandør er ligeledes under-lagt fortrolighed og tavshedspligt.

Vi opbevarer almindelige og kun nødvendige persondata for medlemmer samt abonnementer på vores udgivelser.

Dette vil sige navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt eventuelle tillidshverv og ligeledes oversigt over kontingentindbetalinger. Eventuelt andre oplysninger er kun ved udtrykkeligt samtykke fra medlemmer og abonnenter. Oplysningerne gemmes kun så længe vedkommende er medlem eller abonnent.

Betalingsservice

Ved oprettelse af PBS-indbetaling indhentes yderligere kun CPR-nummmer og bankkontonummer. Oplysninger til NETS sendes via sikker forbindelse. Oplysningerne opbevares ligeledes sikkert i ForeningsAdministrator.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Folkebevægelsen mod EU er dataansvarlig og databehandler for behandlingen af de oplysninger, vi har. Kun personer i organisationen, der har behov for oplysning om medlemmer, har adgang til oplysning om medlemmer og alle er underlagt fortrolighed og tavshedspligt.

Personer med adgang til Folkebevægelsen mod EU’s medlemsoplysninger, hvad enten dette er med et personligt login til ForeningsAdministrator eller ved håndtering af medlemslister, skal underskrive en formular om varetagelse af personoplysninger, hvor der også gøres opmærksom på, at det er strengt forbudt at dele disse oplysninger med andre.

Vi videregiver aldrig dine oplysninger

Dine personoplysninger er sikre hos os. Vi videregiver aldrig dine oplysninger, hverken til andre medlemmer uden en kontaktpersonspost eller til foreninger og lignende udenfor Folkebevægelsen mod EU. Heller ikke kollektive medlemmer.

Du kan derfor roligt melde dig ind i Folkebevægelsen mod EU, selvom du eventuelt også er medlem af andre foreninger. Det er nemlig ikke tilladt at dele oplysninger foreninger imellem.

Ansatte

For ansatte opbevares udelukkende de nødvendige data for udbetaling af løn, feriepenge og lign. Ligeledes overlades kun de nødvendige oplysninger for, at vores lønservicebureau Bluegarden kan udbetale løn.

Indsigt i eller sletning af oplysninger

Som medlem hos Folkebevægelsen mod EU har du til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig.

Ved udmeldelse eller opsigelse af et medlemskab hos Folkebevægelsen mod EU slettes vedkommendes kort i medlemsregistret helt. Vi gemmer dermed aldrig oplysninger om udmeldte medlemmer.

Ønsker du dine oplysninger slettet helt eller delvist, rettet eller ønsker du indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig, kan du til enhver tid rette henvendelse til Folkebevægelsen mod EU’s Landssekretariat på tlf.: 3536 3740 eller via mail: fb@folkebevaegelsen.dk.

Cookies 🍪

Ejeroplysninger

Denne webside udbydes af:

Folkebevægelsen mod EU
Lyngbyvej 42
2100 København Ø

📞 3536 3740
📧 fb@folkebevaegelsen.dk

Hvad er cookies? 🍪

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvilke cookies bruger vi? 🍪

Vi anvender en funktionel cookie, der husker din accept eller afvisning af vores brug af cookies, udover de funktionelle cookies.

Da vi anvender Google Analytics til statistikmåling og for hele tiden at forbedre vores hjemmeside til brugernes behov, så der cookies fra Google Tag Manager og Google Analytics. Disse kan du afvise, hvis du ikke ønsker, at vi måler på dit besøg.

Derudover gør vi brug af Facebook Pixel for at forbedre vores annoncer på Facebook og målrette dem i forbindelse med generel markedsføring og kampagner. Facebook sætter cookies i den forbindelse. Disse kan du ligeledes afvise, hvis ikke du ønsker at deltage i målrettet markedsføring. Du kan læse mere om Facebooks brug af data og indstille dine præferencer hos Facebook.

Opbevaring af cookies 🍪

Vores funktionelle cookies har en levetid på ét år.

Google Tag Manager sætter én cookie med en levetid på ét minut.

Google Analytics sætter to cookies med en levetid på henholdsvis 24 timer og to år.

Facebook sætter flere cookies med forskellig levetid.

Generelt gælder for alle cookies, at levetiden forlænges ved hvert besøg.

Sletning og blokering af cookies 🍪

Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hver enkelt hjemmeside, du besøger.

Du kan også helt blokere for cookies og foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger.

Nedenfor er en oversigt over løsninger til at slette dine cookies afhængig af, hvordan du tilgår nettet:

Ønsker du aldrig, at Google Analytics kan følge dine besøg på hjemmesider, så har Google udviklet et plugin til browseren, der kan hjælpe dig med dette.
Du kan læse mere om dette hos Google.

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

Åbningstider:

Mandage, tirsdage og onsdage:
Kl. 10.00 - 15.00

Tlf. 35 36 37 40
fb@folkebevaegelsen.dk

Telefontider:

Mandage, tirsdage og onsdage:
Kl. 10.00 - 15.00

Back To Top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Vi bruger cookies i forbindelse med besøgsstatistik.
Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept.

Luk