fbpx
skip to Main Content

Landsmøde 2021

Tid og sted:

30. – 31. oktober 2021

Landsmødet finder sted her:

Katrinebjergskolen
Katrinebjergvej 60
8200 Aarhus

Klik HER og se adressen på Google Maps

Pris:
Deltagergebyr: 400 kr. inkl. ret til billigste rejserefusion
Middag og fest lørdag: 190 kr.
Morgenmad søndag: 30 kr.
Frokost søndag: 90 kr.

På siden her kan du finde nyheder, materialer og pressekontakt vedrørende Folkebevægelsens Landsmøde 2021.

Siden opdateres løbende i takt med at de forskellige materialer bliver færdige.
Alle landsmødepapirer udsendes til delegerede på mail 14 dage før landsmødet og udleveres på papir ved indskrivning på landsmødet.

Vi glæder os til at se jer til Folkebevægelsen mod EU’s landsmøde 2021!

Online tilmelding

Tilmeldingen til landsmødet 2021 foregår gennem webshoppen ved at klikke her eller på “tilmeldingsknappen” til højre.

Der kan kun tilmeldes én person ad gangen. Skal du tilmelde flere, skal du altså gentage proceduren igen efter tilmelding og betaling af hver delegeret/gæst.

OBS! Tilmeldingen er først registreret, når ordren er gennemført. Får du ikke en bekræftelse, er du altså ikke tilmeldt.

At tilmeldingen i år sker gennem webshoppen skyldes, at det i forhold til bogholderi er meget lettere at administrere, når delegerede og gæster som udgangspunkt betaler ved tilmelding.

Landsmødepapirer- og info

Tidsfrister

Tilmeldings- og betalingsfrist er 8. oktober

Forslag til landsmødet sendes til fu@folkebevaegelsen.dk senest 8. oktober

Kandidater til landsledelsen sendes til fu@folkebevaegelsen.dk senest 8. oktober

Ændringsforslag til udsendte forslag sendes til fu@folkebevægelsen.dk senest 28. oktober. Hvis ændringsforslaget er underskrevet af mindst 5 delegerede, kan det dog også indleveres på landsmødet inden et af dirigenterne fastsat tidspunkt[1]

[1] OBS: Tidsfrister for ændringsforslag til udsendte forslag forudsætter landsmødets accept af landsledelsens foreslåede procedure for ændringsforslag også beskrevet i landsledelsens forslag til forretningsorden for landsmødet 2021.

Indkomne forslag

📄 Forslag om opstilling til EP

Alle medlemmer af Folkebevægelsen mod EU kan stille forslag til landsmødet. Har du et forslag, som ikke er dækket af ovenstående? Send det til fu@folkebevaegelsen.dk senest 8. oktober. Siden her opdateres med samtlige forslag snarest herefter.

Bemærk venligst landsledelsens 📄 forslag til procedure for ændringsforslag til indsendte forslag. Denne adskiller sig fra tidligere år.


Ændringsforslag

📄 Kommer mandag d. 18. oktober.

Forslag til vedtægtsændringer

📄 Kommer mandag d. 18. oktober.

Forslag til idégrundlag

Landsmødet i 2019 vedtog følgende forslag:

I det kommende år opfordres Landsledelsen til at arbejde med en opdatering af Folkebevægelsen mod EU’s tværpolitiske idegrundlag. Dette sker med henblik på at fremsætte forslag til landsmødet 2020.

Da vi grundet COVID-19 ikke holdt et landsmøde i 2020, fremsætter landsledelsen nu et forslag til idegrundlag til dette landsmøde. Forslaget kan læses herunder.

📄 Forslag til idegrundlag

Forslag til politisk program

Landsmødet i 2019 vedtog følgende forslag:

Landsmødet vedtager at igangsætte et arbejde for at forme et nyt og langt mere enkelt politisk grundlag for Folkebevægelsen mod EU. Målet er, at det nye grundlag kam vedtages på landsmødet i 2020. Processen skal inddrage og engagere de mange gode kræfter i fuld tværpolitisk bredde, der i dag endnu ikke er med i Folkebevægelsen mod EU’s arbejde. Den nyvalgte landsledelse pålægges at tage de nødvendige skridt for at sætte processen i gang.”

Da vi grundet COVID-19 ikke holdt et landsmøde i 2020, fremsætter landsledelsen nu et forslag til et politisk program til dette landsmøde.

Det politiske program skal fungere som et supplement til idegrundlaget. Mens idegrundlaget holder sig til langtidsholdbare, overordnede principper, adresserer det politiske program aktuel politik.

Forslaget kan læses herunder.

📄 Forslag til politisk program

Kandidater til landsledelsen

📄 Kommer mandag d. 18. oktober.

Årsplan

📄 Kommer mandag d. 18. oktober.

Regnskab for 2019 og 2020

📄 Kommer mandag d. 18. oktober.

Budget

📄 Kommer mandag d. 18. oktober.

Video om digital afstemning

🎥 Kommer mandag d. 18. oktober.

Deltagerliste

📄 Kommer mandag d. 18. oktober.

Rejserefusion

Der ydes rejserefusion til billigste rejsemåde for deltagere i Landsmødet. Det er typisk DSB 2. klasse eller 1,50 kr. pr. km ved kørsel i egen bil. Hertil evt. færgebillet eller broafgift.

Grundet den økonomiske situation på nuværende tidspunkt værdsætter vi, hvis du har mulighed for selv at give et bidrag til dine rejseudgifter.

📄 Rejserefusionsskema (Word)
📄 Rejserefusionsskema (PDF)

Landsmødedeltagere er selv ansvarlige for at finde overnatning. Vi har desværre ikke mulighed for at yde refusion hertil.

Presseinformation

Pressekontakt

Susanna Dyre-Greensite
Formand for Folkebevægelsen mod EU
(+45) 21 65 29 17
susanna@folkebevaegelsen.dk

Åge Staun
Næstformand for Folkebevægelsen mod EU
(+45) 40 68 12 03
aas@jhcmanagement.dk

TIDSPLAN

Landsmødet åbner lørdag klokken 12. Pressen er velkommen til under hele programmet, og vi hjælper gerne med kontakter, interviews og fotos.

Detaljeret tidsplan KOMMER SNART

Back To Top