fbpx Skip to content

Landsmøde 2021

Tid og sted:

30. – 31. oktober 2021

Landsmødet finder sted her:

Katrinebjergskolen
Katrinebjergvej 60
8200 Aarhus

Klik HER og se adressen på Google Maps

Pris:
Deltagergebyr: 400 kr. inkl. ret til billigste rejserefusion
Middag og fest lørdag: 190 kr.
Morgenmad søndag: 30 kr.
Frokost søndag: 90 kr.

Landsmødepapirer- og info

Hent landsmødehæfte til dag 1 her

Hent landsmødehæfte til dag 2 her

Du kan også finde de enkelte dokumenter ved at folde menupunkterne herunder ud:

Tidsfrister

Tilmeldings- og betalingsfrist er 8. oktober

Forslag til landsmødet sendes til fu@folkebevaegelsen.dk senest 8. oktober

Kandidater til landsledelsen sendes til fu@folkebevaegelsen.dk senest 8. oktober

Ændringsforslag til udsendte forslag sendes til fu@folkebevægelsen.dk senest 28. oktober. Hvis ændringsforslaget er underskrevet af mindst 5 delegerede, kan det dog også indleveres på landsmødet inden et af dirigenterne fastsat tidspunkt[1]

[1] OBS: Tidsfrister for ændringsforslag til udsendte forslag forudsætter landsmødets accept af landsledelsens foreslåede procedure for ændringsforslag også beskrevet i landsledelsens forslag til forretningsorden for landsmødet 2021.

Indkomne forslag

📄Indkomne forslag

Bemærk venligst landsledelsens 📄 forslag til procedure for ændringsforslag til indsendte forslag. Denne adskiller sig fra tidligere år.


Ændringsforslag

Nedenfor ses de ændringsforslag, der er indsendt inden den 28/10.

Ifølge landsledelsens forslag til Procedure for ændringsforslag, som forudsætter landsmødets accept af landsledelsens Forslag til forretningsorden for landsmødet 2021, er det muligt at stille ændringsforslag frem til den 28/10. Ændringsforslag, der indsendes efter, skal have mindst 5 stillere bag.

📄 Ændringsforslag

Forslag til vedtægtsændringer

Landsledelsen stiller følgende 📄 Forslag til vedtægtsændringer. Vores nuværende vedtægter med linjenumre kan læses her

Forslag til idégrundlag

Landsmødet i 2019 vedtog følgende forslag:

I det kommende år opfordres Landsledelsen til at arbejde med en opdatering af Folkebevægelsen mod EU’s tværpolitiske idegrundlag. Dette sker med henblik på at fremsætte forslag til landsmødet 2020.

Da vi grundet COVID-19 ikke holdt et landsmøde i 2020, fremsætter landsledelsen nu et forslag til idegrundlag til dette landsmøde. Forslaget kan læses herunder.

📄 Forslag til idegrundlag

Forslag til politisk program

Landsmødet i 2019 vedtog følgende forslag:

Landsmødet vedtager at igangsætte et arbejde for at forme et nyt og langt mere enkelt politisk grundlag for Folkebevægelsen mod EU. Målet er, at det nye grundlag kam vedtages på landsmødet i 2020. Processen skal inddrage og engagere de mange gode kræfter i fuld tværpolitisk bredde, der i dag endnu ikke er med i Folkebevægelsen mod EU’s arbejde. Den nyvalgte landsledelse pålægges at tage de nødvendige skridt for at sætte processen i gang.”

Da vi grundet COVID-19 ikke holdt et landsmøde i 2020, fremsætter landsledelsen nu et forslag til et politisk program til dette landsmøde.

Det politiske program skal fungere som et supplement til idegrundlaget. Mens idegrundlaget holder sig til langtidsholdbare, overordnede principper, adresserer det politiske program aktuel politik.

Forslaget kan læses herunder.

📄 Forslag til politisk program

Kandidater til landsledelsen

Forslag til årsplan

Forslag til budget

Video om digital afstemning

I år foregår afstemning til landsledelsen via digital afstemning. Det gør vi for at undgå fejl (f.eks. stemmesedler med for mange krydser) og for at spare tid på landsmødet.

Forud for afstemningen har alle delegerede modtaget deres login og kodeord til stemmesystemet på deres landsmødepapirer og på mail.

Her viser stemmeudvalgsformand gennem mange år Niels Eriksen, hvordan man bruger det nye stemmesystem på sin egen smartphone eller på et af de computere, der stilles til rådighed på landsmødet. Der vil være hjælpere ved hver computer, hvis man skulle få brug for dem.

Rejserefusion

Der ydes rejserefusion til billigste rejsemåde for deltagere i Landsmødet. Det er typisk DSB 2. klasse eller 1,50 kr. pr. km ved kørsel i egen bil. Hertil evt. færgebillet eller broafgift.

Grundet den økonomiske situation på nuværende tidspunkt værdsætter vi, hvis du har mulighed for selv at betale eller give et bidrag til dine rejseudgifter.

📄 Rejserefusionsskema (Word)
📄 Rejserefusionsskema (PDF)

Landsmødedeltagere er selv ansvarlige for at finde overnatning. Vi har desværre ikke mulighed for at yde refusion hertil.

Presseinformation

Pressekontakt

Susanna Dyre-Greensite
Formand for Folkebevægelsen mod EU
(+45) 21 65 29 17
susanna@folkebevaegelsen.dk

Åge Staun
Næstformand for Folkebevægelsen mod EU
(+45) 40 68 12 03
aas@jhcmanagement.dk

TIDSPLAN

Landsmødet åbner lørdag klokken 12. Formanden holder tale cirka klokken 13.30. Pressen er velkommen til under hele programmet, og vi hjælper gerne med kontakter, interviews og fotos.

Back To Top