fbpx Skip to content

Det vil jeg

– af Brian Olsen

GÃ… IMOD EU’s TOTALANGREB

Der går en lige linje fra EU’s finanspagt over den stramme styring af de nationale budgetter til de gennemtvungne forringelser af lærernes arbejdsforhold, efterlønnen, dagpengesystemet, førtidspensionen, SUen, fleksjobordningen, sygedagpengesystemet, kontanthjælpen, hjemmeplejen, ældreplejen …ja listen er alenlang.

EU’s mål har altid været ”en stadig snævrere union” der bygger på de fire friheder (arbejde, varer, kapital og tjenesteydelser ”“ læs privatiseringer). EU bruger det kapitalistiske systems verdensomspændende krise til med pagt efter pagt at afmontere faglige, sociale og demokratiske rettigheder for hele den europæiske arbejderklasse.

Med nedskæringer og stramninger undermineres arbejdsmarkedsforhold ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Med de de fire såkaldte friheder tvinger man arbejderklassen rundt i hele Europa for at undergrave landenes muligheder for at opretholde sociale og faglige rettigheder.

Sandheden er, at du kan ikke være for EU og imod forringelserne, når hele strukturen i EU-projektet er domineret af bankfolk og de store virksomheders
interesser. Derfor må vi ud af EU.

Stem personligt på Brian Olsen!

Back To Top