fbpx Skip to content

Kandidater til EU-parlamentsvalget

Folkebevægelsen mod EU valgte på sit årsmøde i Aalborg 18 kandidater til EU-parlamentsvalget i 2019. MEP Rina Ronja Kari udtrykker glæde over kandidaterne, som hun mener “udgør et meget stærkt hold, der afspejler Folkebevægelsens tværpolitiske idealer.”

Det nuværende medlem af EU-Parlamentet, Rina Ronja Kari, er spidskandidat for Folkebevægelsen mod EU ved EU-parlamentsvalget i 2019. (Foto: Olivier Hansen)

Folkebevægelsen mod EU har valgt 18 kandidater til EU-parlamentsvalget i maj 2019. Kandidaterne blev valgt på Folkebevægelsens landsmøde, der fandt sted med i Aalborg 27.-28. oktober med deltagelse af ca. 200 delegerede fra bevægelsens lokalkomitéer i hele landet. Det nuværende medlem af EU-Parlamentet, Rina Ronja Kari, er spidskandidat.

>> Præsentation (alfabetisk orden): Folkebevægelsen mod EU’s 18 kandidater til EU-Parlamentsvalget.

Folkebevægelsen mod EU’s kandidater til EU-parlamentsvalget i 2019 er:

 1. Rina Ronja Kari
 2. Lave K. Broch
 3. Ole Nors Nielsen
 4. Karina Rohr Sørensen
 5. Susanna Dyre-Greensite
 6. Christian Juhl
 7. Jesper Bræmer
 8. Erik Bach
 9. Thorkil Sohn
 10. Åge Staun
 11. Jørgen Grøn
 12. Mette Langdal
 13. Niels Jørgen Bæk Paulsen
 14. Carsten Rasmussen
 15. Pernille Grumme
 16. Hedvig Vestergaard
 17. Jean Thierry
 18. Hasan Ibrahim

Kari: Kandidater viser Folkebevægelsens tværpolitiske idealer

Folkebevægelsen mod EU’s medlem af EU-Parlamentet, Rina Ronja Kari, er blevet valgt som Folkebevægelsens spidskandidat til parlamentsvalget, og hun udtrykker glæde med valget af kandidaterne.

“Med disse 18 kandidater har vi sat et meget stærkt hold, der afspejler Folkebevægelsens tværpolitiske idealer. Vi har kandidater der spænder fra Enhedslisten til Liberal Alliancer, og vi har opstillede uden for partierne. Det giver os bredde, tyngde og demokratisk troværdighed,” siger Rina Ronja Kari.

Sammen for Daxit

Rina Ronja Kari glæder sig også til at slås for Folkebevægelsen mod EU’s ultimative mål:

“Jeg glæder mig meget til at komme rundt i landet og møde vælgerne sammen med vores dygtige og engagerede kandidater. Sammen vil vi kæmpe for et Daxit, så vi kan tage magten tilbage fra EU og give den tilbage til de danske borgere!”

Back To Top