fbpx skip to Main Content

Modstandens spidskandidater på plads

Festmiddagen på landsmødet i Folkebevægelsen mod EU blev afbrudt, da stemmeudvalget lidt forsinket var klar med resultatet af eftermiddagens afstemning om, hvem der skulle besætte plads 1-3 på den tværpolitiske EU-modstands liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014.

Stemmertallene viste udenfor enhver tvivl, at den 28-årige organisationskonsulent Rina Ronja Kari blev nummer et og dermed skal løfte arven efter Folkebevægelsens nuværende EU-parlamentariker Søren Søndergaard, der ikke genopstiller.

På en lige så klar andenplads kom 41-årige cand. scient. pol. Lave K. Broch, mens havnearbejder og næstformand i 3F Aalborgs transportgruppe Ole Nors Nielsens tredieplads også var i indiskutabel.

– Jeg er meget stolt og rørt over landsmødets ubetingede opbakning, siger Rina Ronja Kari.
– Nu venter er et stort og spændende arbejde, siger den nye spidskandat og peger på, at Folkebevægelsen tror på mere end bare stemmemæssig fremgang. Flere meningsmålinger i år viser, at markant større opbakning til EU-modstanden, hvorfor Rina har gode chancer for ikke at blive den eneste repræsentant for Folkebevægelsen..

Søndag vælges de øvrge kandidater til listen, hvor der i alt er 20 pladser.

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top