fbpx Skip to content

Afskedsreception for Lave K. Broch

Folkebevægelsen mod EU afholder afskedsreception for sine mangeårige kampagnekoordinator, Lave K. Broch. Kom og hils på Lave fredag 18. maj i Tordenskjoldsgade i København.

Lave K. Broch skåler med Rina Ronja Kari for en sejr i folkeafstemningen om afskaffelse af retsforbeholdet i 2015. (Foto: Folkebevægelsen mod EU)

Lave K. Broch stopper som kampagnekoordinator for Folkebevægelsen mod EU efter mange gode år.

Lave har ydet en fantastisk stor indsats, og derfor vil vi gerne sige tak til ham med en afskedsreception:

Fredag 18. maj kl. 14:00-17:00
Folkebevægelsen mod EU’s Landssekretariat
Tordenskjoldsgade 21, st.th.,
1055 København K.

Vi håber, at rigtig mange vil komme forbi og sige hej!

Lave fortsætter i ny rolle

Heldigvis vil Lave fortsætte sin indsats for EU-modstanden, men i en anden rolle, idet han vil hellige sig det politiske arbejdet. Lave er også er Folkebevægelsens 1. suppleant til EU-Parlamentet.

På grund af EU’s regler har det været svært foreneligt både at være ansat og være aktiv politiker, og Lave vil nu hellige sig den sidste rolle op til EU-Parlamentsvalget næste år.

”Jeg vil gerne takke alle, som jeg har samarbejdet gennem årene. Det har været en meget spændende og lærerrig tid, og jeg fået mange fine venskaber gennem dette arbejde,” siger Lave K. Broch.

Gode politiske resultater

”Vi har opnået mange gode politiske resultater i årenes løb. I den periode hvor jeg har været ansat, har Folkebevægelsen opnået genvalg til Ole Krarup, Søren Søndergaard og Rina Ronja Kari. Og Folkebevægelsen fik jo også en stor sejr med nej’et til at afskaffe retsforbeholdet. Endelig var Brexit jo også en kæmpe begivenhed, hvor vi bakkede op om Leave-kampagnen. Brexit kan ende med at få stor betydning for Danmarks forhold til EU,” siger Lave K. Broch

Lave understreger, at politik altid har været drivkraften i hans arbejde.

”For mig har det politiske altid været det vigtigste, og derfor engagerede jeg mig som teenager i Folkebevægelsen, og derfor vil jeg også fortsætte som politisk aktiv i Folkebevægelsen. Den kommende tid er meget vigtig for Danmark og vores forhold til EU. EU er i en brydningstid med øget centralisering på den ene side og Storbritanniens udtræden af EU på den anden side. Jeg vil arbejde for at Danmark også kommer ud af EU. Vi skal være EU’s gode nabo, ikke en delstat i Europas Forende Stater. Det er bedst for demokratiet, miljøet og velfærden, og det vil også kunne gøre Danmark til en mere ansvarlig stat i verden. Vi skal arbejde for en bedre verden. EU begrænser os i dette arbejde,” siger Lave K. Broch.

Back To Top