fbpx Skip to content

Århus: Grundlovsdag på Tumlepladsen i Riis Skov

Hvornår:
05/06/2024 kl. 13:00 – 15:00
2024-06-05T13:00:00+02:00
2024-06-05T15:00:00+02:00
Hvor:
Ferdinandspladsen
8240 Risskov
Kontakt:
Jakob Lindblom

Endnu engang inviteres I til vores traditionsrige Grundlovsdag på Tumlepladsen i Riis Skov.

Pak en madkurv, tag familien og naboen under armen og duk op! Vi vil gerne samle mange og vise her op til EU-valget, hvor Folkebevægelsen ikke er på stemmesedlen, at vi og EU-modstanden er levende!

Der vil være tre talere, fællessang, salg af kaffe og kage og vi HAR bestilt godt vejr!

Talere ved:

Åge Staun

Repræsentant for det nye parti Demokraterne – Hele Danmark skal leve. Åge Staun er mangeårigt medlem af Folkebevægelsen Mod EU og medstifter af det nye parti Demokraterne, som er et nyt og spændende partiprojekt, som med udgangspunkt i midten vil skabe et grønt og demokratisk parti, som er EU-modstandere og vil erstatte EU-medlemskabet med et nordisk Forbund og generelt styrke demokratiet i alle dele af Danmark. I kan læse mere her og give dem en vælgererklæring: www.demokraterne.nu

Carsten Andersen

Carsten er kendt af mange i Århus som fredsaktivist i Århus mod Krig og Terror, men er også mangeårigt medlem af Folkebevægelsen og klimaaktivist og vil sin tale binde de tre ting sammen. Det bliver spændende!

Jakob Lindblom

Formand for lokalkomiteen i Folkebevægelsen mod EU. Jeg vil komme med et bud på EU’s udvikling de senere år, hvilke risici er der for Folkestyret og hvordan kommer EU-modstanden i vælten?

Der vil desuden undervejs være fællessang indlagt og pauser, så folk kan nyde den flotte grønne skov og en kop kaffe/kage eller medbragt mad, øl eller vand

Del dette:
Back To Top