fbpx Skip to content

Dagsorden for forandring

EUFAGLIGT.DK: [uddrag] ”Forandring nu” hedder et spritnyt initiativ, hvor faglige- og folkelige bevægelser er gået sammen for at bruge det danske EU-formandskab til at få sat en ny dagsorden i EU.

– Organisationerne bag initiativet finder det dybt uretfærdigt, at det er befolkningen i de Europæiske lande, især de yngre generationer, der skal betale for den finansielle krise og de manglende politiske beslutninger. Det er afgørende, at der skabes en grøn vækststrategi, nye jobs og en politisk nytænkning, der bidrager til bevaring og genopretning af miljøet, siger Peter Kay Mortensen, en af talsmændene bag ’Forandring Nu’.

Initiativet ønsker i forbindelse med det danske EU formandskab at skabe forandring i den politiske udvikling i Europa.

– Vi skal have sat en ny europæisk dagsorden. Derfor tager holder vi en konference d. 28. marts, med international deltagelse. Her vil fagbevægelsen sammen med klima- og miljøorganisationer og andre diskuterer, hvordan vi med en grøn omstilling af økonomien kan give svar på både den økonomiske krise og klimakrisen, siger Anders Olesen, formand for Byggefagene i København og talsmand for ”Forandring nu”.

(…)

Læs hele artiklen hos Fagbevægelsen mod Unionen – klik her!

Back To Top