fbpx Skip to content

Det vil jeg

-af Inger-Marie Tryde Martensen

DERFOR SKAL DU STEMME PÃ… MIG!

1) Jeg vil benytte enhver mulighed til at kæmpe for nationalstaternes selvstændighed. Vi må kunne have lov til at sætte vores egne standarder indenfor transport, miljø, arbejdsmiljø og løn ”“ ja, indenfor alle områder uden at skulle tænke på Unionens mantra om varernes frie bevægelighed, og at intet må være ”konkurrenceforvridende”.

2) Jeg vil arbejde for, at vi får grænsekontrol igen. De åbne grænser har ikke været en succes. Det vil ikke være til større gene for trafikken at have en grænsekontrol end det er, at vi har betalingssluser mellem Sjælland og Fyn og mellem Sjælland og Sverige.

3) Jeg mener, at vi skal bevare vores krone og frigøre os mest muligt fra det fælles Europæiske husholdningsbudget. Vi skal have ”kontingentet” markant ned, indtil vi bliver udmeldt. Pengene skal administreres fra Danmark efter de danske vælgeres ønske.

4) Jeg er for samarbejde mellem stater. Både mellem europæiske stater og resten af verdens stater. Men en Europæisk Union med alt det, det indebærer ”“ ét flag, én hymne, én mønt, én udenrigspolitik, én indenrigspolitik ”“ det ønsker jeg ikke.

Derfor: Stem på N i maj og gerne på mig.

Back To Top