fbpx Skip to content

EU-formand: Krise er tabu frem til valget

EU-Kommissionens formand José Manuel Barroso og Grækenlands premierminister Antonis Samaras præsenterede her til formiddag EU-parlamentet i Strasbourg for programmet under det græske EU-formandskab i det første halvår af 2014. Samaris sagde, at Grækenland og EU er på vej ud af krisen. Og han fastslog, at man nu i fællesskab skal sørge for, at borgerne ikke går til EU-parlamentsvalg med en smag af krise i munden, men med tro på lysere tider.

– Skal ofrene for EU’s krisepolitik ”“ herunder ikke mindst de over 26 millioner arbejdsløse ”“ nu have mundkurv på? Og hvad med de mange økonomiske eksperter, der ikke føler sig sikre på, at Grækenland og EU er ude af krisen? spørger Rina Ronja Kari, som er spidskandidat for Folkebevægelsen mod EU ved valget til EU-parlamentet den 25. maj.

– EU’s svar på den økonomiske krise har gavnet banker, spekulanter og krigsindustrien, men betydet meget mere arbejdsløshed, fattigdom og håbløshed for befolkningerne. Det har gavnet en dybt magtcentralisering, som har umyndiggjort demokratisk valgte parlamenter og regeringer. Og det har skabt en kraftigt voksende skepsis og modstand mod EU, som de ikke kan tie ihjel, udtaler Rina Ronja Kari.

Ønsker du yderligere oplysninger eller kommentarer, så kontakt:
Rina Ronja Kari, spidskandidat for Folkebevægelsen mod EU, på telefon 26 70 18 16 / rina@folkebevaegelsen.dk
Ib Roslund, informationschef for Folkebevægelsen mod EU, på telefon 20 16 65 67 / ib@folkebevaegelsen.dk
www.folkebevaegelsen.dk

Adresse

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

CVR: 40204415

Åbnings- og telefontider

Tirsdag, onsdag og torsdag:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandag og fredag:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmelding til digitalt nyhedsbrev

Back To Top