fbpx Skip to content

EU-parlamentariker kræver EU til afstemning

I dag kl. 13-19 samles EU-modstandere fra hele landet til et større åbent valgtræf i Østerbrohuset, Århusgade 103 på Østerbro i København. Der bliver både underholdning ved bl.a. Niels Haussgaard, Zaki og Sebastian Dorset, temadiskussioner om aktuelle EU-politiske emner og taler.

Den sidste på talerlisten er Folkebevægelsen mod EU’s MEP og spidskandidat Rina Ronja Kari. Hun vil opridse, hvordan EU har fået stadig mere magt med traktat efter traktat, pagt efter pagt, forordning efter forordning ”“ uden at vælgerne er blevet spurgt. Om med store konsekvenser for såvel Folketingets ret til selv at vedtage love som for forholdene på arbejdsmarkedet og velfærdsydelser som børnechecken. Derfor lyder hendes konklusion og direkte opfordring til Folketinget:

– EU har fået mere og mere magt, uden at befolkningen er blevet spurgt, og alt tyder på, at det bliver endnu mere efter valget. Kære Folketing: Kig på Storbritannien ”“ man kan ikke ignorere befolkningen i længden. Så, giv os en folkeafstemning ligesom i Storbritannien. Lad os tage stilling til, om vi ønsker at fortsætte EU-medlemskabet.

Få yderligere kommentarer, kontakt:
Rina Ronja Kari, MEP for Folkebevægelsen på telefon 26 70 18 16
Ib Roslund, informationschef for Folkebevægelsen på telefon 20 16 65 67

Alle ”“ inklusive pressen ”“ har fri adgang til valgtræffet. Læs mere om programmet – klik her!

Back To Top