fbpx Skip to content

Europæisk debat om eurokrise og alternativer

Det internationale EU-kritiske netværk TEAM, der har op mod 50 organisationer fra 19 lande tilknyttet som medlemmer eller observatører, holder årsmøde i København søndag den 23. september.

Dagen forinden ”“ lørdag den 22. september kl. 12.30-16.00 – er TEAM og den EU-kritiske alliance EU Democrats (EUD) vært for et større offentligt debatmøde på Drop Inn, Kompagnistræde 34 i København om ”Eurokrisen og alternativerne for et bedre europæisk samarbejde”.

Efter en velkomst fra hhv. irske Patricia McKenna, som er koordinator for TEAM og formand for EUD, og formanden for Folkebevægelsens internationale udvalg Jesper Morville, vil en repræsentant for det britiske initiativ People’s Pledge fortælle mulighederne for en britisk National Platform folkeafstemning om EU-medlemskab.

Efter en frokost vil bl.a. Sigbjørn Gjellsvik fra Nei til EU i Norge og MEP Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen lægge op til debat om eurokrisen og mulighederne for at bedre europæisk samarbejde udenfor EU. Til sidst vil irske Anthony Coughlan fortælle om problemerne med Lissabonstraktatens artikel 136 og ESM-traktaten.
Debatmødet er åbent for alle interesserede, så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Læs mere hos bl.a.:
TEAM ”“ klik her!
EU Democrats ”“ klik her!

Back To Top