fbpx Skip to content

Folkebevægelsen mod EU vælger formand og to næstformænd

Folkebevægelsen mod EU afholdt landsmøde den sidste weekend i oktober. Efter landsmødet er der en tradition for, at den tværpolitiske EU-modstanderbevægelse vælger en formand og to næstformænd. På et landsledelsesmøde den seneste weekend blev Susanna Dyre-Greensite genvalgt som formand. Mette Langdal blev valgt til politisk næstformand og Niels Eriksen blev valgt til organisatorisk næstformand.

Susanna Dyre-Greensite er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet, er tidligere marketingkoordinator og arbejder pt. som projektleder for Folkebevægelsen mod EU med ansvar for vores Europa-Nævns projekter.

Mette Langdal er folkeskolelærer i Vejen og tidligere landsformand for det retsliberale parti Retsforbundet .

Niels Eriksen er gymnasielærer i København, og har tidligere arbejdet for Folkebevægelsen mod EU i både Bruxelles og København.

Folkebevægelsen mod EU vil fra den 16. december påbegynde indsamling af vælgererklæringer for at kunne genopstille i det næste EU-parlamentsvalg.

”Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at styrke den tværpolitiske EU-modstand. Vi går ind i en travl og spændende periode, hvor vi skal have indsamlet over 70.000 vælgererklæringer, så vi kan opstille i det næste valg til EU-parlamentet. Jeg er glad for at have to så kvalificerede næstformænd med i spidsen for arbejdet.” udtaler Susanna Dyre-Greensite, genvalgt formand for Folkebevægelsen mod EU.

På billedet ses Mette Langdal (næstformand), Susanna Dyre-Greensite (formand) og Niels Eriksen (næstformand)
Back To Top