fbpx Skip to content

Giv ikke EU mere magt!

EU’s regeringsledere mødes i dag og i morgen i Bruxelles til, hvad der er blevet betegnet som et af EU’s mest betydningsfulde topmøder. Det vigtigste punkt på dagsordenen er, hvilke skridt EU skal tage for at modvirke den stadigt mere presserende økonomiske krise i eurolandene.
Tysklands forbundskansler Angela Merkel og Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy har stillet forslag om traktatændringer, der skal give EU mere magt til indblanding i medlemslandenes finanslove og økonomiske politik ”“ enten for alle 27 EU-lande eller kun for de 17 eurolande. EU-præsident Herman van Rompuy vil stille forslag om, at undgå traktatændringer ved at gennemføre stramningen af kontrollen med den økonomiske politik med ændringer i en protokol.

– Jeg vil advare Helle Thorning-Schmidt imod at medvirke til noget som helst resultat, der afgiver mere magt til EU, lyder den klare opfordring fra Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU.

Læs også nyheden “Topmøde afgør EU’s fremtid” – klik her!

Ønskes yderligere oplysninger eller kommentarer, så kontakt:
Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, på mobiltelefon 40 45 38 49 / e-mail: soren@folkebevaegelsen.dk
Ib Roslund, informationschef for Folkebevægelsen mod EU, på mobil 20 16 65 67 / ib@folkebevaegelsen.dk

Folkebevægelsen mod EU, Tordenskjoldsgade 21, st.th., 1055 Kbh. K. Tlf. 35 36 37 40

Back To Top