fbpx skip to Main Content

Hollande for økonomisk EU-regering

For få dage siden viste en meningsmåling foretaget af det internationalt anerkendte Pew Research Institute, at den franske befolkning er blevet en af de meste EU-kritiske i EU. 58 pct. er imod EU. 53 pct. er imod, at give EU mere magt over den økonomiske politik. Og77 pct. mener økonomien er blevet svækket af den økonomiske integration i EU

Den franske præsident Francois Hollande, som er gået kraftigt tilbage i meningsmålingerne siden valget for et år siden, vil nu genvinde popularitet med et budskab om”¦. mere EU.

”Hvis Europa ikke bevæger sig fremad, vil det vælte eller endda blive fjernet fra verdenskortet … Det er min pligt at bringe Europa ud af dets døsige tilstand”, lød de store ord i går fra præsidenten ved et stort pressemøde i Elysée-palæet ifølge det franske nyhedsbureau AFP.
”Frankrig ønsker at skabe en fuld politisk Europæisk Union inden for to år”, erklærede han og talte varmt for en ”økonomisk regering med en reel præsident, og den skal mødes hver måned. Dens opgave vil være at harmonisere skattepolitikken”.

Amour aveugle pour l’UE?

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top