fbpx skip to Main Content

Hul igennem til LO

Af Per Sørensen, 3F Bygge-, Jord og Miljøarbejdernes Fagforening (BJMF)

Konference den 28. marts og demonstration 29. marts

Folkebevægelsen mod EU ”“ fagligt udvalg har i tæt samarbejde med EU-udvalget i BJMF sikret at Folkebevægelsens landsmøde udtalelse kom igennem til den nyligt afholdte LO-kongres, bragt frem på kongressen af delegerede fra BJMF. Udtalelsen kritiserede LO-ledelsens godtagelse af EU’s indblanding i de danske arbejdsmarkedsforhold og socialpolitik.
Sammen med andre faglige EU-kritikere på LO-kongressen lykkedes det, at få LO til at stå som medindkalder til en international konference i København den 28. marts i forbindelse med EU-ministrenes afholdelse af ECO-FIN mødet. Samtidig arbejdes der med en demonstration den 29. marts, altså dagen efter konferencen. De første kontakter mellem LO-Storkøbenhavn og formanden for Byggefagenes Samvirke og en række NGO-organisationer har været afholdt.
Der arbejdes også fra den københavnske fagbevægelse og i Folkebevægelsen mod EU ”“ fagligt udvalg med på at kunne støtte de aktiviteter faglige kræfter planlægger i Horsens i dagene 23.-25. april, hvor EU.s beskæftigelsesministre holder møde. Så hold jer orienteret, når de endelige programmer og trasportmuligheder er tilrettelagt.

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top