fbpx Skip to content

Kom til Nordisk Folkerigsdag på Åland

Frit Norden i Danmark, Sverige og Norge samt Framtiden i våra händer, Sverige og Rätt-Visaren / Merja Renvall på Åland inviterer til Nordisk Folkerigsdag i Mariehamn på Åland den 29. juli til 1. august. Her står nordisk samarbejde i sagens natur centralt på dagsordenen med en række spændende taler, oplæg og debatter.

En ny nordisk union – hvad vil den betyde – lokalt, regionalt og i verden? er overskriften for eksempel for arrangementets hovedtaler, den kendte norske freds- og konfliktforsker, sociolog og professor Johan Galting, som står på programmet lørdag aften den 31. juli.

Fællesskabet finde ikke i Norden! Den må skabes og udvikles! lyder overskriften på et oplæg om det nordiske samarbejdes behov for folkelig forankring, som tidligere svensk kulturminister Bengt Göransson leverer fredag den 30. juli.

Du kan stadig nå at komme med, selvom tilmeldingsfristen formelt er overskredet. Det kræver blot, at du selv organiserer dig overnatning og tilmelder dig hurtigst muligt til Luise Hemmer Pihl, telefon 86 99 70 65 / e-post: skrodhoj@mail.dk

Læs mere om arrangementet hos Frit Norden – klik her!

Back To Top