fbpx Skip to content

KU utilfreds med Barfoeds EU-politik

Under overskriverskrifte “KU: Barfoed sjofler konservativ EU-skepsis” får den konservative folketingsgruppe drøje hug af landsformanden for Konservativ Ungdom Kristoffer Beck i Berlingske.

Tirsdag var den konservative partiformand Lars Barfoed i P1 Orientering i anledning af hans britiske kollega David Camerons tale i sidste uge og løfter om både genforhandling af forholdet til EU og en folkeafstemning om EU-medlemskabet. I P1 fastslog Barfoed i Danmark var den konservative EU-politik er den samme, som den altid har været. Og selvom partiets program blev mere kritisk overfor EU efter landsrådet sidste efterår.

“Nu er jeg efterhånden træt af at høre folketingsgruppens tolkning af, at EU-politikken overhovedet ikke blev ændret på landsrådet tilbage i september. Min og mange andres opfattelse af det nye politiske program er, at vores EU-politik er blevet ændret markant”, siger Kristoffer Beck i Berlingske.

“Jeg havde håbet, at Lars Barfoed og resten af folketingsgruppen ville følge efter vores konservative venner i Storbritannien og presse på for at reformere EU-samarbejdet. Det ville faktisk være helt oplagt i forhold til vores nye partiprogram”.

Læs hele artiklen hos Berlingske – klik her!

Back To Top