fbpx Skip to content

Metal-formand: Opgør med EU nu!

EUFAGLIGT.DK: Formanden for Dansk Metal i Horsens (og byrådsmedlem for SF i Horsens) Bjarne Sørensen tager bladet fra munden i et frontalangreb på EU på Fagbevægelsen mod Unionens hjemmeside:

“Som optakt til EU-valget og folkeafstemningen om en europæisk patentdomstol har Dansk Metals hovedledelse endnu engang meldt sig blandt jubeleuropæerne. Sammen med DI har CO-industri brændt 12 millioner kroner af til en såkaldt tænketank, som skal overbevise de skeptiske danskere om EU’s velsignelser. Men spørgsmålet er, om medlemskronerne ikke er spildt? Det bliver op ad bakke for tænketanken, for befolkningen er med god grund ved at brække sig over et EU, som udvikler sig til et mere og mere elitært projekt.

EU’s svar på krisen har været en konsekvent nedskæringspolitik, som har forlænget krisen ”“ også herhjemme. Den har betydet en uoverskuelig social katastrofe i de sydeuropæiske lande, med massearbejdsløshed og fattigdom. Røde kors deler i dag mere nødhjælp ud i Europa end i Afrika.

Valget til EU-Parlamentet den 25. maj er en god anledning til at starte et opgør med EU. Udviklingen i Unionen undergraver både den danske model på arbejdsmarkedet og udfordrer næsten dagligt den måde, vi har indrettet vores samfund på

(…).”

Læs hele kommentaren på Fagbevægelsen mod Unionens hjemmeside – [klik her!
->http://www.eufagligt.dk/artikel/opgr_med_eu_nu/]

Back To Top