fbpx Skip to content

N-kandidat støttes af Dansk El-Forbund

Dansk El-Forbund (DEF) har i en helsidesannonce i Metroxpress opfordret til, at man på søndag stemmer på en af tre navngivne kandidater til EU-parlamentsvalget. Det er første gang, forbundet på den måde går aktivt ind og peger på kandidater i en EU-valgkamp.

”“ Det er blandt andet fordi, spørgsmålet om social dumping trænger sig mere og mere på ”“ også for vores medlemmer. Og når vi anbefaler netop disse tre kandidater, er det fordi, vi ved, at de med deres faglige baggrund har beskæftiget sig indgående med området, og at det vil have en høj prioritet i deres arbejde, siger organisationssekretær i DEF Allan Holm Pedersen på forbundets hjemmeside..

De tre kandidater er henholdsvis Gunde Odgaard, der stiller op for Socialdemokraterne og kommer fra en stilling som sekretariatsleder i den faglige sammenslutning BAT-kartellet, der også omfatter DEF, Tonni Hansen, der stiller op for SF og har en baggrund som formand for 3F Sydfyn og LO Sydfyn, samt Christian Juhl, der stiller op for Folkebevægelsen mod EU. Han er tidligere formand for 3F i Silkeborg og er i øjeblikket medlem af Folketinget for Enhedslisten.

”“ Vi er med på, at der skal være fri bevægelighed for arbejdskraften i EU, men vi mener, det er afgørende, at arbejdet foregår på det aftalegrundlag, der findes i de enkelte lande. Det ved vi, at de tre kandidater vil arbejde for, og derfor får de vores støtte, siger Allan Holm Pedersen.

Læs mere hos DEF – klik her!

Back To Top