fbpx Skip to content

Nu med slips

Det danske EU-formandskab har præsenteret sig som et rigtig ”spare-formandskab”. Når de mange fine udenlandske gæster besøger Danmark, vil de ikke få serveret vand på flasker, men vand fra hanen. Og det forlyder sågar, at de ikke vil blive afhentet i dyre biler, men må tage bussen. Om det også gælder Merkel og Sarkozy, hvis de skulle lægge vejen forbi, melder historien dog intet om

På ét punkt er der dog ikke blevet sparet. I forbindelse med den første samling i Strasbourg i denne uge fik alle mandlige medlemmer af EU-parlamentet udleveret et slips, mens de kvindelige modtog et tørklæde. Farven er royal kongeblå og besmykket med brudstykker af logoet for det danske formandskab.

Som det fremgår af billedet har ”Nyt fra EU-fronten” formået at få Folkebevægelsens MEPer, Søren Søndergaard til at iføre sig slipset og posere til glæde for fotografen. Han bad os i øvrigt sende en tak til de danske skatteydere, men bedyrede samtidig, at for ham kunne formandskabet også godt have sparet den udgift. Det tror vi på!

Petit redaktøren

Back To Top