fbpx Skip to content

Rina Ronja Kari i front for unge i Kenya

MS.DK: [uddrag] Ungdomsarbejdsløsheden i Kenya er voldsom. 30 millioner af landets 40 millioner indbyggere er under 30 år, og syv ud af ti unge kan ikke få et job. Mange af dem ender som kriminelle eller prostituerede, hvis ikke de får chancen for at blive til noget.

Med penge fra en landsindsamling på søndag den 8. maj vil Mellemfolkeligt Samvirke (MS) give arbejdsløse unge i slummen bedre mulighed for at finde et arbejde. De får kontakt til arbejdsgivere, mulighed for at starte små forretninger og værktøjer til at lave aviser, workshops og dialog-teater for andre unge om rettigheder, sex og sygdomme, så de kan få et bedre liv og forandre det samfund, de lever i.

MS har samlet en række unge, der alle har valgt at støtte Ung Aktion og landsindsamlingen til Kenyas unge. Fælles for de markante unge er, at de har et stærkt engagement og at de tør gå forrest. Blandt de 28 unge ambassadører for landsindsamlingen er Folkebevægelsens talsperson Rina Ronja Kari, som også er sekretariatsleder for Erhvervsskolernes Elev-Organisation (EEO).

“Unge er fremtiden, og ved at støtte unge arbejdsløse i Kenya er vi også med til at støtte en positiv udvikling for hele Afrika. Jeg synes det er vigtigt, at der bliver gjort en stor indsats for at hjælpe denne udvikling og jeg synes, at Mellemfolkeligt Samvirke gør det rigtig godt. Jeg håber, at indsamlingen vil betyde, at rigtig mange unge får en chance for et bedre liv og for at skabe udvikling i hele Afrika”, siger Rina Ronja Kari bl.a. på MS’ hjemmeside.

Læs mere og støt indsamlingen – klik her!
Bliv indsamler – klik her!
Støt via Facebook – klik her!

Back To Top