fbpx Skip to content

Rina Ronja Kari på stor rundtur i Jylland

Virksomhedsbesøg hos Thise Mejeri og Skive Køletransport, oplæg for gymnasieklasser i Herning, besøg hos Dansk Fiskeriforening i Thyborøn og offentlige debatter i Viborg og Ålborg. Det er blot en del af det program, der venter Rina Ronja Kari 7. og 8. maj i Jylland.  

MEP Rina Ronja Kari tager på rundtur i Jylland for blandt andet at besøge virksomheder og holde debatmøder. (Foto: Olivier Hansen)

Det er et hektisk program, der venter Folkebevægelsens medlem af EU-Parlamentet, Rina Ronja Kari, når hun tager på rundtur i Jylland mandag 7. maj og tirsdag 8. maj.

Mandag 7. maj: Mejeri-besøg, uddeling og debatter

Rina lægger ud mandag 7. maj med et virksomhedsbesøg hos Thise Mejeri, hvor han skal tale med direktør Poul Pedersen om økologien og fødevaresektoren i et EU-perspektiv.

Derefter følger en TV-debat i TV-Midt-Vest, hvor Rina skal debatterer EU med andre danske EU-parlamentarikere. Kort efter TV-optagelserne stiller Rina op til et interview med Skive Radio.

Om eftermiddagen deltager Rina i uddeling af Folkebevægelsen mod EU’s materialer i gågaden i Viborg, hvor hun også får mulighed for at få en snak med lokale vælgere.

Dagens rundes af med et offentligt debatmøde mellem MEP Rina Ronja Kari og Niels Fuglsang (S), der er EP-kandidat i Midt- og Vestjylland. Overskriften for mødet er ”Med briterne ud af EU?”

Debatødet foregår kl. 19:00-21:00 i medborgerhuset ”Stationen”, Sct. Hansgade 7 i Viborg.

>> Læs mere om debatmødet her

Tirsdag 8. maj: Fiskere i Thyborøn, gymnasieoplæg, køletransport og debat

Tirsdag 8. maj skydes i gang med et besøg hos Danmarks Fiskeriforeningen, Kreds Vest i Thyborøn. Her skal Rina mødes med formand Kurt Madsen og sekretær Lisette Sønderby, og tale om fiskernes og fiskeriets muligheder og udfordringer – herunder i lyset af Brexit.

Bagefter skal Rina holde et oplæg om EU for to samfundsfaglige klasser på Herning Gymnasium. Derefter går turen til Skive Køletransport, hvor Rina skal diskutere EU´s nye mobilitetspakke, og herunder også udfordringer og løsninger for danske transportvirksomheder og chauffører.

Endelig går turen til Aalborg, hvor Rina skal deltage i endnu et debatmøde om EU.

Debatmødet finder sted kl. 16.30-18.30 på Søndergade 12, 9000 Aalborg.

>> Læs mere om debatmødet her

Læs mere om Rinas rundtur i Jylland i næste uge her på hjemmesiden.


Følg Rinas rundtur på de sociale medier

I kan følge Rinas besøg i Jylland på Folkebevægelsen mod EU’s sociale medier:

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube

Følg også Rina Ronja Kari på hendes egne sociale medier:

Facebook

Twitter

Back To Top