fbpx Skip to content

Søren Søndergaard ramt af askeskyernes kaos

EU-parlamentets samling i Strasbourg i denne uge er ramt af konsekvenserne af askeskyerne fra den islandske vulkan Eylafjallajökull. Blandt de hundredetusinder af mennesker, som er strandet rundt omkring i Europa på grund af flyveforbuddet, er en lang række EU-parlamentarikere – herunder fire danske parlamentarikere, som befinder sig i København.

Sørens vej fra Kosova
Folkebevægelsen mod EUs medlem af EU-parlamentet Søren Søndergaard er ikke i København. Han tog i sidste uge til Kosova, hvor befolkningen er under EU-administration, selvom de ikke er medlem af EU.
– Det oplever man allerede, når man ankommer til lufthaven i Pristina. Ganske vist er det en kosovar, som modtager passet og banker et stempel i det. Men umiddelbart bag står en uniformeret repræsentant for EU-missionen og overvåger nøje, at det går rigtigt til. Tillid er godt, men kontrol er bedre, skrev Søren Søndergaard på sin blog på sorensondergaard.dk søndag.
Søren kunne imidlertid ikke flyve hjem fra lufthavnen. Han skulle være lettet med et fly lørdag, men den plan holdt ikke.
– Egentlig skulle jeg slet ikke være her længere. I stedet skulle jeg mandag være i Strasbourg for at deltage i parlamentets april-samling, hvor bl.a. svindel og svig med EU-midler er på dagsordenen. Det har det islandske vulkanudbrud imidlertid indtil videre sat en stopper for, skrev fortalte han på bloggen.
Efterfølgende fik Folkebevægelsens EU-parlamentariker i midlertid haft held til at komme til Østrig, fandt et tog til Stuttgart, hvorfra han i mandag aften blev kørt til Strasbourg. Så askeskyen har kunne alligevel ikke stoppe repræsentanten for den danske EU-modstand, selvom rejsen blev blev betydeligt længere og mere besværlig…

Vil du vide mere om Søren Søndergaards tur fra Kosova til Strasbourg, så kontakt informationschef Ib Roslund på mobiltelefon 20 16 65 67 eller ib@folkebevaegelsen.dk

Læs bloggen på www.sorensondergaard.dk – klik her!

Back To Top