fbpx Skip to content

Til minde om Hans Lund: 2. januar 1932 – 29. februar 2020

Foto: Hans Lund. Privatfoto.

Hans Lund sov ind lørdag d. 29. februar 2020, hårdt ramt af Alzheimers.

Hans Lund, lektor ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU), var politisk aktiv det meste af sit liv, og lagde især sine kræfter i DKU, DKP og Folkebevægelsen mod EU.

Venner beskriver Hans som en stor drivkraft i sit politiske virke og en meget ihærdig EU-modstander, der fokuserede på og formåede at skabe gode samarbejder og alliancer mellem forskellige politiske organisationer, heriblandt Folkebevægelsen mod EU.

Aktiv EU-modstander

I Folkebevægelsen mod EU var Hans blandt andet kasserer i Københavnsudvalget. Han var igennem mange år altid til stede ved møder, arrangementer, 1. maj, Grundlovsdag og alle andre mærkedage, hvor Folkebevægelsen mod EU markerede sig, hvad enten det var for at give en hånd med eller som aktiv deltager.

Hos Folkebevægelsen mod EU er vi meget taknemmelige for det utal af timer samt det store engagement, Hans lagde i bevægelsen og i kampen mod EU.

Mindestund d. 15. marts

Der vil blive afholdt mindestund for Hans Lund søndag d. 15. marts kl. 15.00 til 18.00 på Pile Allé 14B, 2000 Frederiksberg.

Det vil glæde familien, hvis en eller flere har lyst til at fortælle om Hans’ arbejde i Folkebevægelsen mod EU og beder om, at vedkommende vil henvende sig på tlf. 3860 2315 eller 2913 2315.

Bidrag i stedet for blomster

Familien ønsker, at der i stedet for blomster gives et bidrag efter eget valg til Folkebevægelsen mod EU og/eller Alzheimerforeningen.

Støt Folkebevægelsen mod EU
MobilePay: 62755
Netbank: Reg.nr.: 9860 og kontonr.: 025100 (Folkesparekassen)

Støt Alzheimerforeningen
MobilePay: 60156
SMS: Støt med 100 kroner ved at sende en SMS med teksten HUSK til 1272
Betalingskort: Klik HER

Hans Lund vil blive husket for sit mangeårige politiske virke, og vi takker for hans indsats som EU-modstander og støtte til Folkebevægelsen mod EU.

Kondolence og varme tanker sendes til familie og venner ❤️

Back To Top