fbpx Skip to content

TV2 udelukker Folkebevægelsen fra tv-debat

Det ærgrer Folkebevægelsens spidskandidat og nuværende medlem af EU-parlamentet, Rina Ronja Kari:

– Jeg anerkender, at det er TV2s redaktionelle valg, men jeg undrer mig over placering af en EU-debat så tæt på valget uden os – og vi ved, at vælgerne bl.a. bruger partilederrunder til at afgøre, hvordan de vil stemme til valget. Så jeg er selvfølgelig ærgerlige over, at TV2 ikke har inviteret os til at deltage.

– Jeg anerkender fuldt ud, det rimelige i, at TV2 holder en EU-debat kun med folketingspartierne. Det er suverænt TV2s beslutning. Men så hold den dog en uge efter valget – så den ikke influerer på valgresultatet og forfordeler folketingets partier.

– Og så er jeg da ked af, at de mange seere, som ser med i aften, skal snydes for at høre den eneste kandidat til EU-parlamentet, som reelt er EU-modstander.

Baggrund
Folkebevægelsen mod EU er repræsenteret i EU-parlamentet og fik 7.2 pct af stemmerne ved valget i 2009. Til sammenligning er hverken Radikale Venstre eller Liberal Alliance repræsenteret i EU-parlamentet, som kun fik henholdsvis 4.3 og 0.6 pct af stemmerne ved sidste valg i 2009.

Yderligere information
Rina Ronja Kari
Medlem af EU-parlamentet
2670 1816


Folkebevægelsen på TV
i dag og i morgen:

TV2 News: Tirsdag 17.30-19.00
TV2: Tirsdag 22.05-23.05
DR: Onsdag 20.30-21.30

Back To Top