fbpx Skip to content

Åbent brev til statsministeren om Europol

Folkebevægelsen mod EU har sendt et åbent brev til statsminister Lars Løkke Rasmussen for at få afdækket, hvad regeringen helt konkret har foretaget sig for at opnå en aftale om Europol. Læs brevet her.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har ikke været særlig meddelsom om regeringens anstrengelser for at få en Europol-aftale i hus. Foto: Folketinget.dk
Statsminister Lars Løkke Rasmussen har ikke været særlig meddelsom om regeringens anstrengelser for at få en Europol-aftale i hus. Foto: Folketinget.dk

Set udefra virker det som, at regeringens anstrengelser for at opnå en aftale har været yderst beherskede, og regeringen selv har stort ikke videregivet nogen former for informationer om temaet det forløbne år.

>> Læs brevet her

På den baggrund sendte Rina Ronja Kari, medlem af EU-parlamentet, og Lave Knud Broch, 1. Suppleant til EU-parlamentet, for Folkebevægelsen mod EU et åbent til Statsministeriet for at afkærve et svar. Brevet blev sendt 21. september og der er endnu ikke modtaget et svar.

Bevidst forhaling?
Med mindre regeringen foreligger dokumentation for, hvad man helt konkret har foretaget sig de sidste ni måneder, så kunne man godt foranlediges til at tro, at der er tale om en bevidst forhaling fra regeringens side for at tvinge en ny folkeafstemning igennem.

Hvis dette er tilfældet, er der tale om en udtalt mangel på respekt for en bindende folkeafstemning og dermed også for danskernes vilje og de demokratiske processer i Danmark.

Folkebevægelsne mod EU ser under alle omstændigheder frem til at få et svar fra Statsministeriet.

Back To Top