fbpx Skip to content

Barometer

Hvor mange underskrifter har Folkebevægelsen samlet ind?Nedenstående barometer viser, hvor mange underskrifter Folkebevægelsen mod EUs sekretariat har registreret, at der er samlet ind (via hjemmeside og indsendte underskriftslister).

Send lister ind! Masser af Folkebevægelsens komiteer, aktive medlemmer og venner har bestilt eller downloaded underskriftslister. Vi har intet overblik over, hvor mange underskrifter der derfor er ude omkring i landet. Men vi opfordrer alle til at indsende lister hurtigst muligt – helst med det samme – når de er udfyldt, så vores overblik bliver bedre og barometeret her mere retvisende.

Fortsæt for fuld skrue! Det første delmål er overskredet. Det var 11.067. Hvis vi samler 11.067 svarer det til 1 millioner underskrifter på EU-plan, hvor det betyder, at Kommissionen, så bliver nødt til at gøre noget ved sagen. Det fremhæves ofte af traktat-tilhængerne. Derfor bør de vel også mene, at det gælder i Danmark…
Det andet delmål på 20.000 blev overskredet umiddelbart efter 1 maj. Nu er målet ganske simpelt, at sætte få banket tallet endnu mere op, inden underskriftsindsamlingen afrundes 21. maj, så de kan blive afleveret inden Folketingets endelige behandling af forslaget om ratificering af traktaten den 31. maj.
Udover de underskrfter, som Folkebevægelsen har modtaget med hjælp fra bl.a. kollektive medlemsorganisationer, Konservativ Ungdom, en række fagforeninger og masser af mennesker, så samler Enhedslisten ind for sig. De havde efter 1. maj modtaget lidt over 9.000 underskrifter.

Back To Top