fbpx Skip to content

EU vil overvåge EU-kritik i medier

EU vil bruge knap 15 millioner kroner på at overvåge EU-kritisk debat i medierne – ikke mindst de sociale medier som Facebook og Twitter – for at kunne reagere hurtigt, påvirke og debat og “dekonstruere myter”. De interne dokumenter siger bl.a. at svaret i debatten skal være, at svaret på eksisterende udfordringer er “mere Europa, ikke mindre Europa”. Det fremgår af budgetforslag og interne dokumenter, som det britiske dagblad The Telegraph har fået fingre i.

“Det er en ren politisk tilkendegivelse. EU er ikke et politisk samarbejdsforum, det er et politisk parti med en politisk agenda. Det ville svare til, at Folketinget førte kampagner for, at mere magt til Folketinget er godt”, udtaler Folkebevægelsens EU-parlamentariker Søren Søndergaard til Ekstra Bladets hjemmeside i den forbindelse.

“Det er ikke sådan, at EU giver en objektiv information. EU giver altid en propagandaversion, hvor løsningen er, at EU skal have mere at skulle have sagt”, siger han også på eb.dk og tiføjer bl.a.:
“Vi stemmer helt konsekvent for, at EU’s såkaldte informationsbudget bliver barberet så langt ned som overhovedet muligt. Det er et forslag, vi fremlægger i forbindelse med budgettet”.

Læs hele artiklen på Ekstra Bladets hjemmeside – klik her!

Back To Top