fbpx Skip to content

Fagbladet: Stem en 3F’er ind i EU

Hjemmesiden for Fagbladet 3F, der udgives af fagforbundet 3F, skriver ”Stem en 3F’er ind i EU” og oplyser, at fire 3F’ere stiller op til EU-Parlamentsvalget 25. maj. De fire 3F’er er Christian Juhl og Ole Nors Nielsen fra Folkebevægelsen mod EU, Gunde Odgaard fra Socialdemokraterne og Tonni Hansen fra SF.

”Jeg vil kæmpe for, at hele løndelen i vores overenskomster skal være gældende for alle, der arbejder i Danmark. Det skal ikke bare være minimumlønninger som beskrevet i Lissabontraktaten – altså social dumping i forhold til danske lønninger. Jeg er for kædeansvar for alle underleverandører og ikke kun for første led, som EU foreslår. Og jeg er for bedre kontrolforanstaltninger i forhold til social dumping og høje straffe til snyderne”, siger Ole Nors Nielsen bl..a. på Fagbladets hjemmeside.

”Der er 27 millioner arbejdsløse i Europa. Heraf 7,5 millioner unge arbejdsløse. EU bruger 700 milliarder euro på at redde bankerne, men kun 6 milliarder euro på at bekæmpe ungdomsarbejdsløshed. Det bør være omvendt”, er blandt Christian Juhls kommentarer.

Læs mere hos Fagbladet 3F ”“ klik her!

Back To Top