fbpx Skip to content

Fagbossen Hardy Hansen vil have Folkebevægelsen mod EU på stemmesedlen i 2024

I 2024 er der valg til EU-parlamentet. Det er dog ikke en selvfølge, at Folkebevægelsen mod EU kommer på stemmesedlen til EU-parlamentsvalget. Folkebevægelsen mod EU skal nemlig samle vælgererklæringer denne gang. Det betyder, at du kan være med og bestemme om man overhovedet skal kunne stemme på Folkebevægelsen mod EU.

En af dem som ikke er i tvivl er Hardy Hansen, der i mange år var socialdemokratisk medlem af Folketinget, SID-formand og medlem af LO’s forhandlingsudvalg.

Hardy Hansen forklarer: “Jeg støtter Folkebevægelsen mod EU’s arbejde for at kunne komme på stemmesedlen til næste EU-parlamentsvalg i 2024. 72.000 stillere er et urimeligt højt antal. Jeg mener EU’s arbejde for at indføre en mindsteløn, er forkert, idet vi har vores egen aftalemodel. Deruover mener jeg heller ikke, at EU arbejder reelt for fredsinitiativer, som verdenen har så hårdt brug for. Giv Folkebevægelsen en stemme i EU-parlamentet igen, og bliv stiller.”

I Folkebevægelsen mod EU takker vi Hardy Hansen og andre for deres hjælp til at få os på stemmesedlen, og vi vil bede dig som læser denne artikel om at give Folkebevægelsen mod EU en vælgererklæring. Det kan du gøre her: www.vaelgererklaering.dk/om-partiet?election=eu&party=87e1647b-c8d0-472e-be3e-fb3bdf210e9f

Hvis du ikke har Mit-id, så kan du ringe til Indenrigs- og sundhedsministeriet på telefon 72 28 24 00, mandag-torsdag 8.30-16 og fredag 8.30-15.30 og fortæl dem, at du vil give en vælgererklæring til Folkebevægelsen mod EU, så vi kan opstille i EU-parlamentsvalget.
Hvis du allerede har givet os en vælgererklæring, så vil vi bede dig om at spørge en god ven, et familiemedlem eller en kollega om de vil give os en vælgererklæring.
Mange tak for din hjælp til gavn for demokratiet, velfærden og et bedre internationalt samarbejde!
Hardy Hansen vil have Folkebevægelsen mod EU på stemmesedlen til EU-parlamentsvalget i 2024.
Back To Top