fbpx Skip to content

Folkebevægelsen anmelder Sass for manipulation

– Det er groft misbrug af skatteborgernes penge, når regeringen bruger oplysningsmidler til at markedsføre deres egen politiske kampagne for et ja til patentdomstolen.

– Det ødelægger demokratiet, hvis vi ikke kan stole på at borgerne får neutral og saglig information op til en folkeafstemning. Flere eksperter peger på, at Henrik Sass Larsen og hans ministerium bruger offentlige midler på at propagandere for et ja. Derfor beder jeg nu folketingets Ombudsmand undersøge sagen.

– Jeg synes, det er vigtigt, at befolkningen også får information om de problemer, der kan komme med patentdomstolen – for eksempel at der vil komme mange flere patenter i Danmark, og at vi risikerer at skulle acceptere patenter på fx dele af gener og software.

– Det ville være mere passende, hvis Henrik Sass Larsen og Socialdemokraterne selv fik tilsendt regningen for deres propagandafilm.

Rina Ronja Kari, spidskandidat for Folkebevægelsen mod EU, kan kontaktes på tlf. 26 70 18 16.

Fakta:
Folkebevægelsen mod EU har sammen med foreningen NOAH og fagforbundet Prosa bedt Folketingets Ombudsmand om at forholde sig til, at Erhvervs og Vækstministeriet bruger offentlige midler, der burde betale for neutral information og ikke politisk propaganda for et ja til patentdomstolen.
Læs henvendelsen til Ombudsmanden – klik på Word-ikonet til højre!

Læs også [Ensidig, tromlende og arrogant kampange
->https://www.folkebevaegelsen.dk/nyheder//ensidig-tromlende-og-arrogant]

Back To Top